Stiri

WORKSHOP – CONSTRUIREA UNEI RELATII cu astrologul Maria Sarbu

afis EMDRCu intrare libera pentru toti cei interesati 

12 ianuarie, orele 11.00, la Journey Pub (str. George Enescu, nr. 25, Piata Romana)

Event FB: https://www.facebook.com/events/1559351571021541/

Astrologul Maria Sarbu:

„Vorbeam cu tine, in urma cu multi ani, si povesteam despre ce inseamna o relatie frumosa si ce esti dispus sa faci de dragul ei si PENTRU TINE. Vorbeam, de fapt, despre povestea de dragoste, despre sentimente, asteptari, dorinte, vise, momente si despre VIITOR. Acel viitor nu a incetat inca, este, ramane si exista clipa de clipa. Si parca te aud, ca si atunci, intreband, vorbind, cautand raspunsuri. Sper ca ai gasit ceea ce cautai, iar daca nu esti pe acel drum inca, te astept sa mai povestim inca o data, tot despre RELATIE, despre dragoste, sentimente, asteptari, dorinte, momente, viitor si despre vindecare, eliberare, bucurie, deschidere.”

CONSTRUIREA UNEI RELATII este un workshop in care, timp de 2 ore vom ridica cele mai vechi intrebari despre iubire si vom da cele mai prezente raspunsuri, cu teste, exercitii si probleme aproape ca la scoala.

Ia cu tine un caiet de notite, lista de intrebari ce iti staruiesc in gand sub forma de blocaje si mai ia la tine multe amintiri pe care le porti cu drag sau…. cu nostalgie.

Vom aborda in discutie subiecte precum: iluzia, regretul, sobrietatea, pretuirea si vom derula firul povesti incotro ne duce chiar ea. La finalul workshop-ului vom conchide cu o definitie a succesului in momentul prezent iar timpul ne va arata rezultatele.

PARTICIPAREA LA WORKSHOP ESTE LIBERA PENTRU TOTI CEI INTERESATI, un cadou din partea astrologului Maria Sarbu.

Rezervari:  0752 285 286

Parteneri media: RomaniaPozitiva.ro, Gratuitor.ro, Filme-carti.ro, Bookuria.info, ChestiiUrbane.ro

afis EMDR

Articole similare

Câteva știri din lumea culturală românească (18 – 24 iunie 2018)

Jovi Ene

Câteva știri din lumea filmului românesc (7 – 13 septembrie 2015)

Jovi Ene

Câteva știri din lumea filmului românesc (27 octombrie – 2 noiembrie 2014)

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult