Stiri

Litera și Cafepedia vă invită într-o lume a bucatelor unicate și a cărților minunate!

Litera si CafepediaMiercuri, 15 mai, de la ora 19.00, Litera și Cafepedia (București, str. Arthur Verona, nr. 2) vă invită să participați la o incursiune inedită în bucătăria exotică thailandeză și în lumea cărților. Este un eveniment în care arta culinară se va regăsi în platourile exotice special create pentru a vă fi oferite, dar și în cărțile puse la dispoziție de Editura Litera. Vă invităm, așadar, să savurați o seară cu adevărat deosebită, alături de prieteni, de bucate unicate și de cărți minunate!

Pentru cea de-a douăzecea ediție a proiectului „Bucate Unicate“, vă așteptăm cu numeroase surprize și mari reduceri de preț la cărțile de gastronomie și de călătorie. Cărțile lui Gordon Ramsay sau ale Nigellei Lawson sunt doar câteva dintre titlurile care vă vor încânta și vă vor îmbia să gătiți cele mai savuroase și cele mai interesante preparate.

Proiectul „Bucate Unicate“ este un concept experiment lansat în 2012 de Cafepedia. Fiecare ediție este o fereastră către experimente culinare unice, către bucătăria altei zone de pe mapamond, un mix în care preparatele culinare specifice, băuturile și muzica zonei se întrepătrund și oferă o incursiune culturală și senzorială în tradițiile altor popoare.

La eveniment se participă numai pe bază de rezervare – aceasta se poate face până marți, 14 mai, ora 16.00, la telefon 0721 102 101.

Articole similare

Câteva știri din lumea filmului românesc (12 – 18 februarie 2018)

Jovi Ene

Oaspeţii din străinătate ai Festivalului Internaţional de Poezie Bucureşti, ediţia a VII-a

Jovi Ene

A doua „Lectură de Joi” la BMB: Nora Iuga citește, discută și râde cu poftă

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult