Stiri

Fetita mea Ilinca-Daria va multumeste!

„Multumesc tuturor celor care m-au sprijinit in efortul de a-mi salva fetita grav bolnavă. Afectiunea care ii ameninta viata in acest moment se numeste Hiper Tetralogie Fallot in forma severa (http://www.romedic.ro/tetralogia-fallot). In data de 18.02.2011 trebuie internata in Germania, deoarece in Romania copii cu stenoza pulmonara 2mm și sub 6 luni nu pot fi operati. Clinica se numeste HDZ NRW Zentrum fur Angeborene Herzfehler din Bad Oeynhausen. Deoarece mai multe persoane s-au oferit sa ne ajute, am deschis următoarele conturi:

Lei: RO62BRDE441SV49092044410

Euro: RO54BRDE441SV49092204410

Ambele sunt deschise la BRD Groupe Societe Generale, sucursala Unirea, titular Niculescu Simona Mariana.”

(via http://cristiniculescu.wordpress.com/2011/02/15/fetita-mea-ilinca-daria-va-multumeste/)
Multumim tuturor!

Articole similare

Început de an şcolar cu dreptul

Jovi Ene

Anunț umanitar: Gabriel Popa, un tată din Câmpina, are nevoie de sprijin financiar pentru a-și salva viața!

Jovi Ene

1 comment

Silvia 6 aprilie 2011 at 11:39

Astazi e 6 aprilie, e ziua printesei tale Ilinca –Daria .Ii doresc din suflet , să se faca sanatoasă , să vă aducă multe bucurii si nu uita ca nu esti invins decat dacă refuzi lupta , ea e o luptatoare !Voi la fel!
Ma rog din suflet sa treceti cu bine peste toate incercarile si speram că , Cineva acolo sus care o iubeste are grija de ea si are un plan pentru voi. Nu uita Simonica draga, ca exista si minuni pe lume !
Trebuie sa crezi! Doamne ajuta!
cu mult drag , Silvia

Reply

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult