Editorial

Anunț umanitar: Gabriel Popa, un tată din Câmpina, are nevoie de sprijin financiar pentru a-și salva viața!

Publicăm rar altfel de articole decât cele din domeniul cultural. Ne-am asumat asta, dar asta nu înseamnă că nu am sprijinit, oricând am putut, și acte de caritate, și acte de umanitate.

Unul dintre ele vi-l aduc în fața dvs. astăzi: Gabriel Popa, un om extraordinar, un tată exemplar, un soț minunat, se află într-o situație gravă și doar un tratament scump, efectuat în Germania, îl poate salva și îl poate readuce înapoi la familia sa deosebită. Fiul său, Ștefan, este coleg de clasă și bun prieten cu fiul meu și nu înțelege cum de s-a schimbat așa de mult tatăl său.

Pe scurt, el a fost diagnosticat acum doi ani cu o boală cumplită: neoplasm rectal cu metastaze hepatice multiple, pe scurt cancer osos. Au urmat o operație la colon și ședințe chinuitoare de chimioterapie, apoi o operație la ficat, în martie 2015.  Apoi încă două operații la plămâni pentru înlăturarea metastazelor. Cu tot cu ședințele de chimioterapie și radioterapie, cancerul s-a extins la nivelul oaselor.

Singura lor speranță este acum un tratament inovator la o clinică din Germania. Acest tratament a început, dar e nevoie de mulți bani, în jurul sumei de 60.000 de euro. Statul nu ajută, birocrația este în floare, așa că speranța lui sunt oamenii de bine din jur. Eu, tu, noi, voi.

Puteți afla mai multe amănunte despre situația lui Gabi Popa de pe pagina CâmpinaTV.ro sau Expresul de Prahova.

Contul în care puteți face donații este următorul:

RO90INGB0000999906112813 (deschis la ING Bank, titular POPA GABRIEL).

Pentru cei din afara tarii care vor sa depuna, Codul SWIFT al bancii este INGBROBU.

Mulțumesc tuturor prietenilor mei și ai blogului, care vor înțelege că este nevoie de o mobilizare mare și de ajutor financiar!

Vă rog, faceți un efort cât de mic! Este pentru o familie minunată, pentru ca un băiat de numai 11 ani să-și vadă în continuare tatăl sănătos.

Articole similare

Fetita mea Ilinca-Daria va multumeste!

Mihaela

Început de an şcolar cu dreptul

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult