Stiri

Compania de Librării București lansează proiectul „Povești din cartier. Întâlniri cu autori și vecinii lor”

povesti din cartierCea mai longevivă şi cea mai mare reţea de librării din capitală, Compania de Librării Bucureşti, marchează printr-un proiect inedit, aniversarea a 65 de ani de existenţă neîntreruptă.

Este vorba despre lansarea proiectului Poveşti din cartier. Întâlniri cu autori şi vecinii lor, un eveniment realizat în colaborare cu Biblioteca Metropolitană, care debutează joi, 8 octombrie, la ora 18.00, la Biblioteca pentru Copii Ion Creangă, printr-o întâlnire cu autorii volumului În fața blocului, Vlad Tomei și Mihai Gheorghe.

Cei doi autori vin să povestească, celor mici dar şi celor mari despre În Faţa Blocului – o colecţie de 55 de jocuri şi «faze» ale generaţiei cu cheia la gât, un volum recompensat cu Premiul pentru Cea Mai Frumoasa Carte a Anului în cadrul Galei Industriei de Carte din România „Bun de Tipar”, editia 2015 și finalist al secţiunii de design din cadrul Cannes Lions 2015, cel mai important festival de comunicare inovativă din lume.

123 la perete stai, Flori, Fete Sau BăieţiŢară, țară, vrem ostaşRatele Şi vânătorii plus o mulţime de alte jocuri aşteaptă să fie rememorate şi, mai ales, jucate din nou.

Proiectul Poveşti din cartier. Întâlniri cu autori şi vecinii lor constă într-o serie de întîlniri care vor avea loc lunar, în diferite cartiere bucureştene şi vor reuni autori şi cititori care locuiesc în acea zonă. Gazda evenimentelor va fi de fiecare dată una din filialele Bibliotecii Metropolitane. O iniţiativă insolită şi un gest de prietenie între reprezentanţi ai „trei bresle ale cărţii”: librari, bibliotecari şi creatori de carte.

Compania de Librării București (CLB) reprezintă cea mai importantă rețea de librării fondată înainte de ’ 89, care a supraviețuit cu succes după Revoluție: în prezent, Compania de Librării București (CLB) numără 46 de spații comerciale, răspândite unitar în toate cele 6 sectoare ale capitalei.

CLB, 65 de ani:

PARTENERI MEDIA: Știrile TVR, BookMag, Bookaholic, Agenția de carte, societatesicultura.ro, Suplimentul de cultură, Semne bune, Filme și Cărți, Ring, Bună dimineața, București!, Lumea Tiparului

povesti din cartier

Articole similare

Netflix anunta data de lansare pentru The Crown: Sezonul 4

Jovi Ene

Concurs: Câștigă una dintre cele trei cărți ”Mic tratat de manipulare pentru uzul oamenilor cinstiţi”, oferite de Editura Polirom! – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

Un nou proiect editorial Cartea Romaneasca: Seria de autor Gheorghe Craciun

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult