Stiri

Proiectie „Bitter Moon”, adaptare dupa „Luni de fiere”

biter-moon-movie-reviewJoi, pe 22 august, ora 18:30, Serial Readers organizeaza La Un Ceai o noua seara de Carti pe marele ecran.

De data acesta va fi proiectata ecranizarea romanului „Luni de fiere” de Pascal Bruckner.

O radiografie incisiva si fara menajamente a unui cuplu care duce la extrem totul: iubirea, ura, sexul. Franz si Rebecca in carte si Oscar si Mimi in film ne fac un portret al relatiei moderne in care limitele sunt incalcate din dorinta de a experimenta totul cat mai intens si in care despartirea nu poate fi conceputa indiferent cat rau isi fac unul celuilalt in final.

Nu mai stim care este victima si care este calaul din povestea lor. Nici ei nu mai stiu.


Rezervari va puteti face trimitand un mesaj pe Facebook La Un Ceai sau sunand la numarul 0724 017 318.

Intrarea este libera, iar cei ce vor participa la discutiile de dupa film vor primi cadou insigne de la Serial Readers, doua exemplare din „Luni de fiere” si doua din „Hotii de frumusete” de acelasi Pascal Brucker din partea Ceainariei La Un Ceai.

afis-bitter-moon

Articole similare

Câteva știri din lumea culturală românească (11 – 17 septembrie 2017)

Jovi Ene

Câteva știri din lumea filmului românesc (22 – 28 septembrie 2014)

Jovi Ene

Dezbatere despre proza scurtă la FILB 4

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult