Stiri

Sex, dragoste si alte nebunii – O noua avanpremiera a Teatrului de Pica

Faceti-i persoanei iubite un cadou special cu ocazia Valentine’s Day. Fiti originali si oferiti-i o dedicatie speciala teatrala. Un spectacol despre si cu dragoste. „Sex, dragoste si-alte nebunii” – o nebunie de spectacol. Poezii de dragoste, scrisori de-altadata si cateva scene din piese celebre. Pe 16 februarie, de la ora 20:00, Epic Bar si Teatrul de Pica va invita pe toti sa vedeti cum au iubit oamenii de-a lungul istoriei.

Multe definiții au dat oamenii iubirii. De-a lungul timpului, iubirea cred că a fost una dintre cele mai discutate și enigmatice teme ce au făcut subiectul cărților, operelor, bucăților muzicale, poeziilor.  Platon a spus că iubirea e un delir, a fi îndrăgostit e o boală, o nebunie. Dacă îţi lipseşte iubirea, îţi lipseşte viaţa. Iubirea înseamnă a fi doi şi a nu fi decât unul. În seara asta, vă invităm să ne urmați în fabuloasa lume a zgomotului iubirii. De multe ori, mult zgomot…pentru nimic. Alteori, pasiune nebună. Uneori și puțină ceartă. Veți întâlni de toate, pentru toți.

SEX, DRAGOSTE SI-ALTE NEBUNII – avanpremiera

Un spectacol de Tudor Sicomas

Cu:

Antonio-Tadeusz Minca

Stefan Opreanu

Lavinia Alexandru

Gabriela Alexandru

Burcescu Oana

si

Tudor-Costin Sicomas

Pentru ca dragostea trece si prin stomac, va amintim ca suportul artist este de 20 lei si se plateste la intrarea in sala de spectacol.

Rezervari: 0731 775 510, prin mesaj privat pe pagina Teatrul de Pica sau email la adresa teatruldepica@outlook.com

O productie marca Teatrul de Pica, sustinuta de Epic Bar

Articole similare

Concurs: Câștigă trei cărți ”Şaman”, de Adina Dabija, oferite de Editura Polirom! – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

Editura Herald la Bookfest 2018

Jovi Ene

Editura Litera la Gaudeamus 2015

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult