Stiri

Comedia “La bani, la cap, la oase” a fost selectată la Festivalul Internaţional de Film Tiburon

Compania Domino Film a fost informată ca primul film in regia producatorului Cristian Comeagă, comedia poliţistă „La bani, la cap, la oase”, a fost selectată în competiţia oficiala din cadrul Festivalului Internaţional de Film Tiburon 2011.

Festivalul, care a ajuns la cea de-a zecea ediţie, se organizeaza anual pe coasta de vest a Statelor Unite ale Americii în apropriere de San Francisco. Printre susţinatorii Festivalului se numară “The Hollywood Reporter” şi “The Sunday Times”.

Filmul prezintă povestea a doi recuperatori, unul roman şi celălalt basarabean, care sunt implicaţi fară voie în jefuirea unei masini de transport valori.

Personajele sunt colorate şi dinamice, de la masculi feroce, la bandiţi cu suflet, tăntălăi simpatici şi escroace super sexy. Umorul debordant al replicilor şi al situaţiilor e însoţit de surpriza şi absurdul pe care intriga le propune, iar tonul relatării este zeflemist.

Din distribuţie fac parte Ovidiu Niculescu, Zane Jarcu si Graţiela Teoharie.

Pelicula face parte din portofoliul Domino Film, alături de producţiile „Restul e tacere” , “Tache ””Filantropica” sau „Asfalt Tango”.

Articole similare

Ultimele săptămâni cu Școli de vară la Fundația Calea Victoriei

Jovi Ene

Câteva știri din lumea culturală românească (15 – 21 decembrie 2014)

Jovi Ene

Noutăți săptămânale Netflix: Hillbilly Elegy, Over the Moon

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult