Stiri

Întâlnire cu Constantin Abăluță în Club A, 28 februarie 2011

Luni, 28 februarie, de la ora 19.00, în cadrul fresh-ului literar de Club A – Unu’ și unu’, se va lansa volumul Drumul furnicilor (Constantin Abăluță). Cartea, reeditată în această lună de Casa de pariuri literare (cdpl.ro), va fi prezentată de către Nora Iuga și Tudorel Urian, actrița Silvia Codreanu urmând să citească, alături de autor.

Documentarul serii, Nichita Stănescu (2007), aparține regizorului Marian Baciu.

Moderator un cristian.

Parteneri: Uniunea Scriitorilor din România, Observator cultural, România literară.

„După treisprezece ani de la prima apariţie, mă-ntreb unde-a ajuns oare Drumul furnicilor? Strada pe care plouă-ntotdeauna şi-o fi luat un new look? Josefina, musca dintre ferestre, cum se adaptează la termopane? La baie apa continuă să curgă zi şi noapte ca un fluviu particular? Colacul de sârmă ploioasă s-o fi dezrăsucit de tot, lăsând moartea pe dinafară? Vreun paparazzi o fi obţinut vreo poză a păsării din pod pe care nimeni n-a zărit-o? Nu mă-ntrebaţi pe mine, eu n-am făcut altceva decât să bat la maşină litere unele după altele. Tot ce ştiu este că şi după treisprezece ani norii şi beţele de chibrit rămân cele mai frumoase lucruri de pe lume. (Constantin Abăluţă, decembrie 2010)

Intrarea este liberă.

Durata evenimentului: 19:00 – 21:00

Articole similare

Noutăți săptămânale Netflix: Hillbilly Elegy, Over the Moon

Jovi Ene

Asta-seara la Festivalul Filmului Evreiesc Bucuresti – Cinema Studio, ora 20.15 – „Stele nelinistite”

Jovi Ene

„Şi s-au dus ca vântul…” – Film documentar și expoziție despre Teatrul Baraseum

Delia Marc

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult