Stiri

Noi Doi, regia Claudiu Mitcu, la TLVFEST

Miercuri, 13 iunie 2012  19:00

TLVFest, Festivalul Internaţional de Filme LGBT va avea loc între 9 şi 16 iunie 2012 la Cinemateca din Tel Aviv.
Cu sprijinul Institutului Cultural Român de la Tel Aviv, în data de 13 iunie 2012 va fi proiectat filmul documentar Noi doi (România, 2011). Proiecţia filmului va fi urmată de o sesiune de Q&A cu regizorul Claudiu Mitcu.

Noi doi este primul film documentar cu tematică LGBT din România, care încearcă să deschidă o breşă în zidul prejudecăţilor şi al intoleranţei, prezentând viaţa unui tânăr cuplu gay din România. Anul acesta, filmul a fost prezentat şi în cadrul Festivalului Internaţional de Film Documentar de la Salonic.


Claudiu Mitcu este regizorul documentarelor Nisipuri (2007), Australia (2009) şi Circul vesel (2010). În 2010, regizorul a primit din partea Ambasadei Franţei în România “Premiul Drepturilor Omului” pentru abordarea deschisă a diversităţii din filmele sale documentare.

Noi doi (România 2011), 50 minute, documentar
Regia: Claudiu Mitcu
Distribuţie: Cristi Pietrăreanu, George Măcioacă
Română. Subtitrări: engleză şi ebraică

Articole similare

Apariție editorială: Marguerite Duras ou le goût du vertige, de Serenela Ghițeanu

Jovi Ene

Romanian Music Nights în Berlin

Delia Marc

Concurs: Câștigă una dintre cele trei cărți “Factorul de atracție. Cinci pași simpli pentru obținerea prosperității prin utilizarea puterii interioare”, de Joe Vitale! – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult