Stiri

Un Kilipirim, l-am cumpărat! Ediţia a XV-a, a celui mai mare târg de carte cu discount

În scurt timp, consumatorii de carte vor avea din nou ocazia să pătrundă în labirintul imaginaţiei şi al lecturii. Din 7 noiembrie începe cea de-a XV-a ediţie a celui mai mare târg de carte cu discount din Bucureşti, Kilipirim.

Ca de obicei, târgul va fi găzduit de Galeria Dalles şi va reuni peste 30 de edituri româneşti şi străine, care îşi vor primi cititorii cu pachete promoţionale şi discounturi de până la 70%. Tot ce vrei în materie de carte vei găsi aici: beletristică, hobby, ştiinţă, carte pentru copii, artă, arhitectură, design şi multe altele pe care te invităm să le descoperi acolo.

Pentru această ediţie, organizatorii au pregătit la etajul Galeriei Dalles un târg ezoteric care se va desfăşura sub motto-ul Armonie pentru corp, minte şi spirit”. Evenimentul va aduce în acelaşi spaţiu edituri de profil cu expozanţi care promovează produse şi servicii pentru aprofundarea cunoaşterii şi îmbunătăţirea calităţii vieţii. Pe parcursul celor 5 zile ale târgului vor fi organizate conferinţe, seminarii şi workshop-uri despre: homeopatie, aromaterapie, cristaloterapie, dispozitive de protecţie energetică etc. la care intrarea este liberă!

Şi pentru că o carte bună face pereche perfectă cu un pahar de vin, de ceai sau o cană de cafea, la Kilipirim veţi avea ocazia să degustaţi câteva vinuri româneşti rare şi să savuraţi arome fine de ceai sau cafea.

Începând cu 7 şi până pe 11 noiembrie, vă aşteptăm la Kilipirim, targul la care nici o carte nu se vinde fara discount.

Deschis zilnic între orele 10:00 şi 20:00.

Intrarea este liberă!

Articole similare

În martie, ai 40% reducere la toată colecția Strada Ficțiunii de la Editura All!

Jovi Ene

Câteva știri din lumea filmului românesc (12 – 18 decembrie 2014)

Jovi Ene

Travel Story: Sri Lanka – gustul „picant” al necunoscutului | cu Marinela Oprea si Oana Cindea

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult