Stiri Trailer azi, in cinema maine

Trailerul zilei “Lincoln”

“Lincoln” (2012)
Regia: Steven Spielberg
Distributie: Daniel Day-Lewis, Sally Field, David Strathairn, Joseph Gordon-Levitt, James Spader, Tommy Lee Jones
Gen: biografic, drama, istoric
Lansare oficiala SUA: 16 noiembrie 2012
Lansare oficiala Romania: 11 ianuarie 2013

Este, in mod sigur, unul dintre cele mai asteptate filme ale sfarsitului de an. Regizat de Steven Spielberg, cu talentatul Daniel Day-Lewis in rolul principal, filmul are in prim plan ultimul an de viata al presedintelui american Abraham Lincoln.

Situat undeva spre finalul Razboiului Civil American, “Lincoln” este o biografie istorica, iar din trailerul international aparut de curand pare mai curand un film de atmosfera interioara, bazat pe implicatiile politice discutate fata in fata. Foarte interesant, de altfel, pentru un film istoric:

Articole similare

Trailerul zilei “G.I. Joe: Retaliation”

Jovi Ene

Trailer și teasere ”La limita de jos a cerului”

Jovi Ene

Trailerul zilei “Iron Man 3”

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult