Stiri Trailer azi, in cinema maine

Trailerul zilei ”The Baytown Outlaws”

The Baytown Outlaws (2012)
Regia: Barry Battles
Distributie: Daniel Cudmore, Thomas Brodie-Sangster, Paul Wesley, Billy Bob Thornton, Eva Longoria
Gen: actiune, comedie, crima
Lansare oficiala SUA: candva anul acesta
Lansare oficiala Romania: ?

Daca e ceva care ma atrage cu adevarat la acest film este Billy Bob Thornton. Bine, sa recunoastem ca prin anumite scene trece si Eva Longoria si nu are cum sa nu atraga privirile barbatilor.

In rest, pare un action movie mediu, cu ceva accente interesante de comedie. Pana vedem filmul, sa aruncam o privire la trailer:

Articole similare

Trailer „Gnomeo and Juliet”

Jovi Ene

Trailerul zilei ”Black Rock”

Jovi Ene

Trailerul zilei ”The Croods”

Jovi Ene

1 comment

Marius 30 noiembrie 2012 at 21:29

De mult astept filmul asta, il am pe lista cu filme de vazut in 2012. In SUA va avea o lansare limitata in ianuarie, dar la noi… slabe sanse, avand in vedere ca in cateva zile se lanseaza pe DVD in mai multe tari. Oricum, pare o nebunie judecand dupa trailer. O combinatie intre Tarantino si Rodriguez.

Reply

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult