Stiri

Noutăți săptămânale Netflix: Wednesday, Enola Holmes 2, The Crown

WEDNESDAY | Trailer oficial

WEDNESDAY are premiera globală pe 23 noiembrie, doar pe Netflix.

Trailerul oficial al serialului WEDNESDAY, o producție Netflix creată de Tim Burton, ne dezvăluie noi personaje: veteranul în comedie Fred Armisen îl va portretiza pe iubitul unchi Fester.

Trailerul a debutat la New York Comic Con în timpul unui panel de sâmbătă seara, la care au participat și actorii Jenna Ortega, Gwendoline Christie, Luis Guzman & showrunnerii Al Gough și Miles Millar, împreună cu invitatul surpriză, Fred Armisen.

DESPRE SERIAL 

WEDNESDAY este un serial polițist cu elemente supranaturale și prezintă anii petrecuți de Wednesday Addams la Academia Nevermore, unde tânăra încearcă să învețe să-și folosească abilitățile paranormale incipiente, să pună capăt unei serii de crime monstruoase, care au terorizat orașul și să rezolve misterul în care au fost implicați părinții ei în urmă cu 25 de ani, totul în timp ce se confruntă cu noile și foarte încurcatele ei relații de la Nevermore.

Creatori/realizatori/producători executivi/scenariști: Alfred Gough și Miles Millar

Regizor/producător executiv: Tim Burton

Producători executivi: Steve Stark, Andrew Mittman (1.21 Entertainment), Kevin Miserocchi (Tee and Charles Addams Foundation), Kayla Alpert, Jonathan Glickman (Glickmania), Gail Berman, Tommy Harper, Kevin Lafferty

Distribuție: Jenna Ortega (Wednesday Addams), Gwendoline Christie (Principal Larissa Weems), Jamie McShane (Sheriff Galpin), Percy Hynes White (Xavier Thorpe), Hunter Doohan (Tyler Galpin), Emma Myers (Enid Sinclair), Joy Sunday (Bianca Barclay), Naomi J Ogawa (Yoko Tanaka), Moosa Mostafa (Eugene Ottinger), Georgie Farmer (Ajax Petropolus), Riki Lindhome (Dr. Valerie Kinbott), cu Christina Ricci (Marilyn Thornhill) 

Apariții speciale: Catherine Zeta-Jones (Morticia Addams) și Luis Guzmán (Gomez Addams), Isaac Ordonez (Pugsley Addams), Iman Marson (Lucas Walker), Lucius Hoyos (Young Gomez)

În alte roluri: Victor Teodor Dorobanțu (Thing), Calum Ross (Rowan Laslow), Luyanda Unati Lewis-Nyawo (Deputy Rita Santiago)


Millie Bobby Brown & Henry Cavill fac echipa in cel mai nou trailer pentru ENOLA HOLMES 2

ENOLA HOLMES 2 va avea premiera globală pe 4 noiembrie, doar pe Netflix.

CU: Millie Bobby Brown, Henry Cavill, David Thewlis, Louis Partridge, Susan Wokoma, Adeel Akhtar, Sharon Duncan-Brewster și Helena Bonham Carter

REGIZAT DE: Harry Bradbeer

SCENARIU DE: Jack Thorne

O POVESTE DE: Harry Bradbeer & Jack Thorne

BAZAT PE: Seria de cărți „Enigmele Enolei Holmes” a autoarei Nancy Springer

PRODUCĂTORI: Mary Parent, Alex Garcia, Ali Mendes, Millie Bobby Brown, Robert Brown

PRODUCĂTORI EXECUTIVI: Joshua Grode, Michael Dreyer, Paige Brown, Jane Houston, Harry Bradbeer, Jack Thorne

DIRECTOR DE IMAGINE: Giles Nuttgens, BSC

DESIGN DE PRODUCȚIE: Michael Carlin

EDITAT DE: Adam Bosman

DESIGN DE COSTUME: Consolata Boyle

MUZICĂ DE: Daniel Pemberton

CASTING DE: Orla Maxwell, CDG

Despre ENOLA HOLMES:

Acum detectivă la fel ca celebrul ei frate, Enola Holmes preia primul ei caz oficial. Ea trebuie să găsească o fată dispărută, în timp ce o conspirație periculoasă alimentează un mister la a cărui rezolvare e nevoie de ajutorul prietenilor și de cel al lui Sherlock în persoană.

SINOPSIS:

Imediat după triumful de care s-a bucurat în urma rezolvării primului ei caz, Enola Holmes (Millie Bobby Brown) calcă pe urmele celebrului ei frate, Sherlock (Henry Cavill), și își deschide propria agenție. Însă, curând, descoperă că viața de detectiv nu este chiar atât de ușoară cum credea. Resemnată și gata să accepte realitatea crudă a vieții de adult, Enola e pe punctul de a închide agenția când o fetiță fără niciun ban îi aduce primul caz oficial, rugând-o să o găsească pe sora ei dispărută. Însă misterul se dovedește mult mai greu de dezlegat decât și-a imaginat, iar Enola este aruncată în mijlocul unei lumi noi și periculoase, de la sinistrele fabrici londoneze și localurile pline de culoare la cele mai înalte pături ale societății și celebra adresă 221B Baker Street. Pe fondul unei conspirații periculoase, Enola se confruntă cu un mister pentru a cărui rezolvare va avea nevoie de ajutorul prietenilor și de cel al lui Sherlock în persoană. Așadar, totul se pune din nou în mișcare.

ENOLA HOLMES 2 este regizat de Harry Bradbeer, după un scenariu de Jack Thorne și o poveste de Harry Bradbeer și Jack Thorne. Alături de noii prieteni și dușmani, îi puteți revedea pe Millie Bobby Brown, Henry Cavill, David Thewlis, Louis Partridge, Susan Wokoma, Adeel Akhtar, Sharon Duncan-Brewster și Helena Bonham Carter.


Primele imagini din cel de-al cincilea sezon The Crown

Netflix lansează primele imagini din cel de-al cincilea sezon The Crown.

Sezonul debutează cu o distribuție nou-nouță, în funtea căreia se află Imelda Staunton în rolul Reginei Elisabeta a II-a.

Bazat pe evenimente istorice, The Crown dramatizează povestea reginei Elisabeta a II-a și evenimentele politice și personale care i-au modelat domnia. Odată cu un nou deceniu, Familia Regală este prezentată în momentul în care trece probabil prin cea mai mare provocare de până acum; este momentul în care publicul pune în discuție deschisă rolul acesteia în Marea Britanie din anii ’90.

Acest deceniu turbulent pentru Familia Regală a fost bine documentat și interpretat de jurnaliști, biografi și istorici. După cum explică Elizabeth Debicki, actrița care a preluat rolul Prințesei Diana: „Acesta este lucrul uimitor în a juca acești oameni în acest moment, pentru că în periplul The Crown din toate sezoanele, acestă perioadă a fost cea mai expusă a Familiei Regale. În anii ’90 totul începuse să fie filmat și, de asemenea, așa a apărut și ciclul de știri de 24 de ore, deci există o cantitate incredibilă de conținut la care avem acces.”

Aceasta fiind ultima schimbare a distribuției, actorul Dominic West (Prințul Charles) explică: „Cred că oamenii înțeleg, pentru că distribuția s-a schimbat la fiecare două sezoane, că aceasta nu este o imitație”, spune el. „Aceasta este o evocare a unui personaj”.

În același timp, actrița Imelda Staunton (Regina Elisabeta a II-a) speră ca, la fel ca personajul ei, să-și făcă datoria față de public: „Ceea ce a fost drăguț și sper să nu le dovedesc contrariul, este că oamenii spun: „Abia aștept să o văd ca regină. Așa că, sper că ceea ce am făcut cu acest rol este pe placul lor, pentru că nu mai pot face nimic acum!”

The Crown va fi disponibil pe Netflix începând cu 9 noiembrie.

Distribuție: Imelda Staunton în rolul Reginei Elisabeta a II-a, Jonathan Pryce în rolul Prințului Philip, Lesley Manville în rolul Prințesei Margaret, Dominic West în rolul Prințului Charles, Elizabeth Debicki în rolul Prințesei Diana, Claudia Harrison în rolul Prințesei Anne și Olivia Williams în rolul Camilla Parker Bowles. Jonny Lee Miller preia rolul lui John Major. Salim Daw este Mohamed Al Fayed și Khalid Abdalla este Dodi Fayed. Teddy Hawley este Prințul Harry și Timothee Sambor este Prințul William. (Will Powell (Prințul Harry) și Senan West (Prințul William) vor prelua rolurile în episoadele ulterioare).

Format: 10 episoade x 60 de minute

Creat și scris de: Peter Morgan

Producători executivi: Peter Morgan, Suzanne Mackie, Andy Harries, Stephen Daldry, Matthew Byam Shaw, Robert Fox și Jessica Hobbs

Articole similare

Magia filmului mut, la TIFF 2012. Proiecţii speciale Georges Méliès şi Ernst Lubitsch

Jovi Ene

Concurs fulger: Câștigă cartea ”Istoria Greciei”, oferită de Editura All, spunând pronosticul exact la România-Grecia!

Jovi Ene

Balkanimation şi Competiţia de Film Studenţesc – premiere şi producţii premiate la Anim’est 2011

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult