Stiri

Noutăți săptămânale Netflix: Army Of The Dead, Jupiter’s Legacy

Army Of The Dead | Afisul Filmului l Netflix

PARIAZĂ ÎNTOTDEAUNA PE MORȚI.

Logline | În urma apariției zombilor în Las Vegas, un grup de mercenari își asumă riscul suprem, aventurându-se în zona aflată în carantină pentru a da cea mai mare lovitură încercată vreodată.

Data de lansare | Pe Netflix din 21 mai 2021

DESPRE ARMY OF THE DEAD/ ARMATA CELOR MORȚI

Regizat de | Zack Snyder

Poveste de | Zack Snyder

Scris de | Zack Snyder, Shay Hatten, Joby Harold

Produs de | Deborah Snyder, Wesley Coller, Zack Snyder

Distribuție | Dave Bautista, Ella Purnell, Omari Hardwick, Ana De La Reguera, Theo Rossi,

Matthias Schweighöfer, Nora Arnezeder, Hiroyuki Sanada, and Garret Dillahunt, Tig Notaro, Raúl Castillo, Huma S. Qureshi, Samantha Win, Richard Cetrone, Michael Cassidy


JUPITER’S LEGACY | Lansare Trailer Oficial | Netflix

NICIO LEGENDĂ NU TRĂIEȘTE PENTRU TOTDEAUNA

Jupiter’s Legacy va avea premiera globală pe Netflix pe 7 mai.

ABOUT JUPITER’S LEGACY:

După aproape un secol în care au avut grijă ca omenirea să fie în siguranță, supereroii din prima generație sunt nevoiți să privească spre copiii lor care trebuie să continue tradiția. Tensiunile cresc atunci când tinerii supereroi, dornici să-și demonstreze valoarea, luptă pentru a se ridica la înălțimea legendarei reputații a părinților lor, dar și la înălțimea propriilor standarde.

Bazată pe romanele grafice semnate de Mark Millar și Frank Quitely, Jupiter’s Legacy este o dramă extraordinară cu supereroi, a cărei acțiune acoperă mai multe decenii și abordează complexitatea dinamicii create de relațiile de familie, putere și loialitate. Seria îi are în distribuție pe Josh Duhamel, Leslie Bibb, Ben Daniels, Elena Kampouris, Andrew Horton, Mike Wade, Matt Lanter și Ian Quinlan.

Producători executivi: Mark Millar, Frank Quitely, Lorenzo Di Bonaventura, Dan McDermott, Steven S. DeKnight, James Middleton și Sang Kyu Kim.

Articole similare

Câteva știri din lumea culturală românească (12 – 18 ianuarie 2015)

Jovi Ene

Programul Humanitas și Humanitas Fiction la Gaudeamus 2016

Jovi Ene

Filmul PINA ajunge în sfârșit pe marile ecrane din România!

Delia Marc

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult