Stiri

“The Dictator”, comedia lui Sacha Baron Cohen, va avea premiera mondiala pe 11 Mai 2012

HOLLYWOOD, CA – Paramount Pictures a anunţat că noua comedie a lui Sacha Baron Cohen, THE DICTATOR, va avea premiera mondială pe 11 mai 2012. Studioul a mai anunţat că regia va fi realizată de Larry Charles (“Borat”, “Bruno”).

Filmul spune povestea eroică a unui dictator care şi-a riscat viaţa pentru a fi sigur că democraţia nu va ajunge niciodată în ţara pe care a tiranizat-o cu atîta dragoste, şi este inspirat din romanul de mare succes “Zabibah and the King”, scris de Saddam Hussein.

THE DICTATOR este produs de Baron Cohen împreună cu Scott Rudin, Alec Berg, Jeff Schaffer şi David Mandel. Acest proiect marchează prima colaborare cu Baron Cohen a lui Scott Rudin (“True Grit”, “The Social Network”). Berg, Schaffer şi Mandel (“Seinfeld”, “Curb Your Enthusiasm”) i se alătură lui Baron Cohen în calitate de scenarişti. Filmul este o nouă colaborare dintre Baron Cohen şi Larry Charles, după “Borat” şi “Bruno”.

Dan Mazer (“Borat” “Bruno”), Ant Hines („Borat” „Bruno”) şi Peter Baynham (“Borat”) vor fi producători executivi, alăturîndu-se, astfel, restului echipei nominalizate la Oscar şi la Globurile de Aur, şi cîştigătoare a unui Glob de Aur pentru “Borat”. Todd Schulman (“Borat”, “Bruno”) este co-producător din partea companiei lui Baron Cohen, Four By Two.

Articole similare

Câteva știri din lumea filmului românesc (7 – 13 martie 2016)

Jovi Ene

Cărți în pregătire la editura Nemira în 2017

Jovi Ene

Invitație la teatru: „Si caii se impusca, nu-i asa?” – ianuarie 2017

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult