Stiri Trailer azi, in cinema maine

Trailerul zilei “Liberal Arts”

“Liberal Arts” (2012)
Regia: Josh Radnor
Scenariul: Josh Radnor
Muzică: Ben Toth
Distribuția: Josh Radnor, Elizabeth Olson, Richard Jenkins

Sper din tot sufletul ca acest film să ajungă și în România. Din ce reiese din trailer, această poveste are toate șansele de fi o comedie de calitate cu personaje bune și locații superbe.

Jesse (Josh Radnor), un bărbat de 35 de ani, se întoarce la colegiul său pentru petrecerea de pensionare a unui profesor foarte admirat. Acolo, el o întâlnește pe Zibby (Elizabeth Olson), de doar 19 ani, care împarte iubirea lui de literatură și foarte curând devine iubita sa. Premiera a avut loc la Sundance 2012 și a fost un favorit imediat. Criticii au lăudat atât regia, cât și jocul actorilor, așa că sper să avem și noi șansa de a-l viziona cât de curând.

Articole similare

Trailerul zilei “World War Z”

Jovi Ene

Trailerul zilei “Escape From Planet Earth”

Jovi Ene

Trailerul zilei “Evil Dead”

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult