Stiri

Noutăți săptămânale Netflix: Tiger King 2, Arcane, The Witcher: Sezonul 2

Tiger King 2 | Trailer oficial | Netflix

Am văzut doar vârful aisbergului.

Tiger King 2 se va lansa pe 17 noiembrie, doar pe Netflix. 

Despre TIGER KING 2:

Saga plină de culoare a celor mai notorii proprietari de feline de talie mare din America continuă. Faima bruscă și atenția nedorită din partea autorităților încing spiritele și dezvăluie câteva revelații uimitoare.

Sinopsis:

Cu Joe Exotic în spatele gratiilor și Carole Baskin apropiindu-se de deținerea grădinii zoologice cu reputație proastă, saga nominalizată la Emmy își continuă cursul întortocheat cu Tiger King 2, pe măsură ce apar noi revelații despre motivațiile, poveștile și secretele celor mai notorii proprietari de feline de talie mare din America. Vechi dușmani și inamici, inclusiv Jeff Lowe, Tim Stark, Allen Glover și James Garretson, se întorc pentru un alt sezon de crimă, haos și nebunie. Credeai că știi toată povestea? Doar așteaptă.


Imagine Dragons, Sting, Bones UK și Pusha T, printre artiștii care au creat coloana sonoră a serialului Arcane

Riot Games anunță numele artiștilor care au lucrat la coloana sonoră a serialului de animație Arcane, care va deveni disponibil din 7 noiembrie pe Netflix. Printre trupele și artiștii implicați în crearea celor 11 melodii se numără Imagine Dragons, Sting, Bones UK, rapper-ul Pusha T și violonistul Ray Chen.    

Începând de astăzi, coloana sonoră poate fi pre-salvată pe toate platformele de streaming. Cele 11 melodii care alcătuiesc coloana sonoră a serialului vor fi disponibile integral pe 21 noiembrie și prezintă o mare varietate de artiști și genuri muzicale. Melodiile vor fi lansate în trei faze care vor coincide cu lansările actelor din Arcane – 7, 14 și 21 noiembrie.    

Lista următoare conține numele artiștilor care apar pe coloana sonoră și datele când melodiile vor fi disponibile pe platformele de streaming:      

  • 7 noiembrie

Playground – feat. Bea Miller

Our Love – feat. Curtis Harding, Jazmine Sullivan

Goodbye – feat. Ramsey

  • 14 noiembrie

Dirty Little Animals – feat. Bones UK

Enemy – feat. Imagine Dragons ft. JID

Guns For Hire – feat. Woodkid

  • 21 noiembrie

Misfit Toys – feat. Pusha T, Mako

Dynasties and Dystopia – feat. Denzel Curry, Gizzle, Bren Joy

Snakes – feat. Pvris, Miyavi

When Everything Went Wrong – feat. Fantastic Negrito

What Could Have Been – Sting ft. Ray Chen

Melodia Enemy dă și titlul albumului din Arcane și poate fi ascultată în episodul 5.

Pe lângă melodiile oficiale din coloana sonoră, Riot Games va pregăti și partituri instrumentale desprinse din fiecare episod. Odată cu lansarea soundtrack-urilor din Arcane, Riot își afirmă dorința de a amplifica intersectarea dintre gaming, muzică și divertisment.

Arcane va avea premiera locală sâmbătă, 7 noiembrie, pe Netflix și Twitch. Serialul va fi lansat pe Tencent Video în China și pe Netflix, global, la doar câteva ore după finala Campionatului Mondial League of Legends 2021.


The Witcher: Sezonul 2 | Trailer Oficial & Key Art | Pe Netflix, din 17 decembrie

Destinul e un monstru.

The Witcher: Sezonul 2 va avea premiera pe 17 decembrie, doar pe Netflix.

Astăzi, în timpul unui panel de la Lucca Comics & Games Convention din Italia, showrunnerul seriei The Witcher, Lauren Schmidt Hissrich, membrii distribuției, Joey Batey (Jaskier) și Kim Bodnia (Vesemir), designerul de producție, Andrew Laws, și designerul de costume, Lucinda Wright, au încântat fanii cu o proiecție surpriză a mult așteptatului trailer și cu Key Art pentru Sezonul 2 din The Witcher.

Alături de trailer, Netflix a lansat și un nou set de imagini din serial, care are premiera globală vineri, 17 decembrie, doar pe Netflix.

Despre The Witcher: Sezonul 2

Convins că Yennefer și-a pierdut viața în bătălia de la Sodden, Geralt din Rivia o duce pe prințesa Cirilla la Kaer Morhen, locul în care și-a petrecut copilăria și cel mai sigur pe care-l cunoaște. În vreme ce dincolo de ziduri regi, elfi, oameni și demoni se luptă pentru supremație, Geralt trebuie să o protejeze pe fată de ceva cu mult mai periculos: de propria ei putere misterioasă.

Articole similare

Păsările au aripi, copiii au cărți: Noutăţile editurii Cartea Copiilor la Târgul Internaţional Gaudeamus 2018

Jovi Ene

Noutati editoriale Curtea Veche Publishing (I)

Jovi Ene

Semnal TV filme: weekend 28 – 30 octombrie 2011

Delia Marc

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult