Stiri

Noutăți săptămânale Netflix: The Midnight Sky, The Crown Sezonul 4

The Midnight Sky cu George Clooney in calitate de regizor si protagonist | Trailer si Key Art

Lansare trailer oficial si Key Art

Pe Netflix din 23 decembrie 2020

Regizat de: George Clooney

Scenariu de: Mark L. Smith 

Bazat pe romanele de: Lily Brooks-Dalton

Produs de: Grant Heslov, p.g.a., George Clooney, p.g.a., Keith Redmon, Bard 

Dorros, Cliff Roberts

Producători executiviBarbara A. Hall, Todd Shuster, Jennifer Gates, Greg Baxter

Director of Photography: Martin Ruhe

Production Designer: Jim Bissell

Costume Designer: Jenny Eagan

Editor: Stephen Mirrione 

Compozitor: Alexandre Desplat

Distribuție: George Clooney, Felicity Jones, David Oyelowo, Tiffany Boone with 

Demián Bichir și Kyle Chandler, cu Caoilinn Springall

Sinopsis: Această poveste postapocaliptică îl urmărește pe Augustine (George Clooney), un savant singuratic aflat la Polul Nord, care încearcă din răsputeri să-i împiedice pe Sully (Felicity Jones) și pe colegii ei astronauți să revină pe Pământ, unde a avut loc o misterioasă catastrofă globală. Regia adaptării apreciatului roman Good Morning, Midnight al autoarei Lily Brooks-Dalton este semnată de Clooney. Din distribuție mai fac parte David Oyelowo, Kyle Chandler, Demián Bichir și Tiffany Boone.


Trailer-ul oficial pentru The Crown Sezonul 4 a fost lansat astazi

Bend. Or Break

 

Trailerul oficial al mult așteptatului sezon 4 The Crown a fost lansat astăzi, oferind o primă ocazie de a auzi vocea caracteristică a lui Margaret Thatcher, interpretată de Gillian Anderson, precum și tonul încântător al lui Lady Diana Spencer, interpretată de Emma Corrin.

Povestea Sezonului 4 continuă cu finalul anilor 1970. Regina Elisabeta (Olivia Colman) și familia ei caută să păstreze linia succesiunii prin găsirea unei mirese adecvate pentru prințul Charles (Josh O’Connor), care încă nu este căsătorit la 30 de ani. Pe măsură ce națiunea începe să simtă impactul politicilor controversate propuse de prima femeie Prim Ministru al Marii Britanii Margaret Thatcher, apar tensiuni între ea și regină, care se agravează pe măsură ce Thatcher conduce țara către războiul Falklands, generând un conflict în cadrul Commonwealth-ului. În timp ce relația lui Charles cu o tânără Lady Diana Spencer oferă o poveste romantică necesară pentru a uni poporul britanic, familia regală devine din ce în ce mai divizată în spatele ușilor închise.

Pornind de la portretizarea celor mai puternice două femei din țară din acea vreme, scriitorul Peter Morgan explică: „s-ar putea spune că sunt două femei foarte asemănătoare, născute la doar câteva luni distanță. Ele sunt definite de cel de-al Doilea Război Mondial, de sentimentul de austeritate, de muncă grea, de devotament, creștinism și de multe altele. Era cunoscut faptul că Regina și Thatcher nu au reușit să se înțeleagă. Cred că probabil au avut o relație bazată pe respect. Dar au avut și multe neînțelegeri, a fost cu adevărat distractiv să le explorăm deosebirile și asemănările. Am avut, de asemenea, șansa de a le explora pe amândouă în calitate de mame. Scrierea personajelor lui Thatcher și a reginei din postura de mame a fost probabil un unghi pe care nimeni nu l-a explorat până acum. Dar a rezultat în crearea unuia dintre episoadele mele preferate din sezon”.

Despre crearea unui personaj pentru un membru iconic al Casei Regale, Peter a afirmat că „Diana are acum o perspectivă istorică. Sunt conștient de asta. Nu îmi doresc să mă apropii prea mult, așa că perspectiva mea este una juranlistică. Vreau să mă asigur că există suficientă distanță pentru că, dacă spui povestea Dianei, există riscul să se transforme în altceva. Poate avea rezonanță metaforică”.

Scris de Peter Morgan, cel de-al patrulea sezon din The Crown îi are în rolurile principale pe Helena Bonham Carter în rolul Prințesei Margret, Tobias Menzies în rolul Ducelui de Edinburgh, Erin Doherty în rolul Prințesei Anne, Emerald Fennell în rolul Camilla Parker Bowles, Marion Bailey în rolul Reginei Mame, Georgie Glen ca Lady Fermoy, Tom Byrne ca Prințul Andrew, Angue Imrie ca Prințul Edward și Charles Dance ca Lord Mountbatten. Stephen Boxer apare, de asemenea, interpretându-l pe Denis Thatcher, alături de Rebecca Humphries, în rolul lui Carol Thatcher și Freddie Fox, de asemenea, în rolul lui Mark Thatcher.

The Crown Sezonul 4 va fi lansat la nivel global duminică, 15 noiembrie.

The Crown: The Official Podcast se va reîntoarce tot din 15 noiembrie. Te poți abona aici

Urmărește The Crown pe FacebookInstagram & Twitter.

Articole similare

Câteva știri din lumea culturală românească (27 iulie – 2 august 2015)

Jovi Ene

Câteva știri din lumea filmului românesc (4 – 10 februarie 2019)

Jovi Ene

Magical Spanish Night. Concert Extraordinar de Anul Nou 2020, ediţia a VII-a

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult