Stiri

Noutăți săptămânale Netflix: Elite sezonul 2, Sex Education

Netflix a inceput filmarile pentru ELITE Sezonul 2 in Madrid

Gașca se mărește… Jorge López, Georgina Amorós și Claudia Salas se alătură distribuției ELITE în noul sezon.

Netflix, liderul global al rețelelor de televiziune prin internet, a anunțat astăzi începerea producției pentru al doilea sezon din ELITE cu un video prin care anunță noile personaje.

În acest sezon, actori noi – Jorge Lopez (Soy LunaVioleta), Georgina Amorós (Bienvenidos a la familiaVis a Vis) și  Claudia Salas (La Peste) – se alatură distribuției serialului. Mai mult, Silvia Quer (Bajo sospechaVelvetFebrer) va regiza al doilea sezon alături de Ramón Salazar (La enfermedad del domingo, Tres metros sobre el cielo) și Dani de la Orden (El Mejor Verano de mi vida, El pregón) care au regizat și primul sezon.

Miguel Herrán (La casa de papelTiempo después), Jaime Lorente (La casa de papelLa sombra de la ley), Itzán Escamilla (Las chicas del cable, El Ministerio del tiempo), Miguel Bernardeau (Ola de Crímenes), Arón Piper (15 años y un día), Ester Expósito (Cuando los ángeles duermen), Mina El Hammani (El Príncipe), Álvaro Rico (Velvet Collection),Omar Ayuso (who debuted with ÉLITE) și Danna Paola (Atrévete a Soñar) vor continua să facă parte din distribuție.

Sezonul de 8 episoade, filmat în 4K, va fi disponibil pentru membrii Netflix din toată lumea în 2019. Serialul va fi produs de Zeta Audiovisual (Ahora o Nunca, Three Steps Above Heaven, I Want You).

DESPRE ELITE

Las Encinas este cea mai exclusivistă și apreciată școală din Spania, unde elitele țării își trimit copiii să studieze. Tot aici ajung să studieze și trei tineri din clasa de mijloc, după ce școala acestora se dărâmă, iar Consiliul Local decide să distribuie elevii în celelalte instituții școlare aflate în zonă. Cei trei tineri credeau inițial că sunt norocoși, însă vor afla în curând că nu totul este așa cum pare.

ELITE este un serial original Netflix scris de Carlos Montero (The Time in Between și creatorul Physical or Chemical) și Darío Madrona (GénesisLa chica de ayer și co-creator al The Protected).

Vă invităm să vizitați media.netflix.com și paginile oficiale ale serialului:

Facebook: /NetflixElite/

Instagram: @elitenetflix

DESPRE NETFLIX

Netflix este liderul global al rețelelor de televiziune prin internet, cu 130 de milioane de abonați din peste 190 de țări care se bucură de seriale, documentare și lungmetraje într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonații au acces nelimitat la conținut, oricând și oriunde, pe orice tip de dispozitiv conectat la internet. Aceștia pot reda, întrerupe și relua vizionarea fără publicitate sau angajamente.


Netflix provoacă si actorii din serialul Sex Education sa le raspunda adolescentilor din Romania

Dacă săptămâna trecută am aflat cum răspund vedetele din România la dilemele adolescenților, acum i-am provocat pe actorii din Sex Education să găsească soluții pentru întrebările adresate de tinerii români pe forumuri. Emma Mackey și Ncuti Gatwa (Maeve și Eric) se transformă la rândul lor în Otis AICI.

Serialul Sex Education este acum disponibil pe Netflix.

Paginile oficiale Sex Education sunt:

Twitter: @sexeducation

Facebook: @S3xEducation

Instagram: @sexeducation

Articole similare

Câteva știri din lumea filmului românesc (10 – 16 septembrie 2018)

Jovi Ene

Cartea în așteptare, o campanie socială și culturală a Grupului editorial ALL, la Gaudeamus 2015

Jovi Ene

Evenimente Polirom la Tîrgul Internațional de Carte Bookfest 2018

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult