Stiri

Horoscopul spune că urmează o perioadă plină (pe Netflix) | Noiembrie pe Netflix

Previziunile sunt clare: luna noiembrie aduce noutăți și schimbări importante pentru nativii în filme și seriale. Nu trebuie să îți faci griji dacă planetele sunt în retrograd, pentru că astrele ne indică numeroase lansări de producții originale Netflix și nu numai. Poți începe cu: The Crown: Sezonul 4, cel mai nou și ultimul sezon al Oliviei Colman în rolul reginei Elisabeta; Hillbilly Elegy, debutul lui Ron Howard pe Netflix, filmul este adaptarea unui best-seller, cu Amy Adams și Glenn Close în rolurile principale; Shawn Mendes: In Wonder, documentar realizat în timpul unui turneu internațional, despre celebritatea, relațiile și viitorul artistului.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu: The Life Ahead, Dash & Lily, Virgin River: Sezonul 2, Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile, If Anything Happens I Love You, Holiday Home Makeover with Mr. Christmas, Jingle Jangle: A Christmas Journey, The Princess Switch: Switched Again, The Christmas Chronicles: Partea a doua, Trial 4, American Gangster, The Other Boleyn Girl și încă multe altele. Mai rămâne doar să apeși pe butonul play!

Titlurile lunii

 THE CROWN: SEZONUL 4

Anii 1970 se apropie de final și Regina Elisabeta (Olivia Colman), alături de restul familiei, caută să păstreze linia succesiunii prin găsirea unei mirese adecvate pentru prințul Charles (Josh O’Connor), care încă nu este căsătorit la 30 de ani. Pe măsură ce națiunea începe să simtă impactul politicilor controversate propuse de prima femeie Prim Ministru al Marii Britanii Margaret Thatcher (Gillian Anderson), apar tensiuni între ea și regină, care se agravează pe măsură ce Thatcher conduce țara către războiul Falklands, generând un conflict în cadrul Commonwealth-ului. În timp ce relația lui Charles cu o tânără Lady Diana Spencer (Emma Corrin) oferă o poveste romantică necesară pentru a uni poporul britanic, familia regală devine din ce în ce mai divizată în spatele ușilor închise.

După un scenariu de Peter Morgan, The Crown îi are în distribuție pe Helena Bonham Carter în rolul prințesei Margaret, Tobias Menzies în rolul ducelui de Edinburgh, Josh O’Connor în rolul prințului Charles, Erin Doherty în rolul prințesei Anne, Emerald Fennell în rolul Camillei Parker Bowles, Marion Bailey în rolul reginei-mamă, Georgie Glen în rolul lui Lady Fermoy, Tom Byrne în rolul prințului Andrew, Angue Imrie în rolul prințului Edward și pe Charles Dance în rolul lordului Mountbatten.

| Scenariu de: Peter Morgan
Cu: Olivia Colman, Helena Bonham Carter, Gillian Anderson, Emma Corrin, Tobias Menzies, Josh O’Connor, Erin Doherty, Emerald Fennell, Marion Bailey, Georgie Glen, Tom Burne, Angue Imrie, Charles Dance

DIN 15 NOIEMBRIE


HILLBILLY ELEGY

J.D. Vance (Gabriel Basso), un fost pușcaș marin din sudul statului Ohio, în prezent student la drept la universitatea Yale, este pe punctul de a obține jobul de vis, dar o criză în familie îl obligă să revină acasă, în mediul pe care încerca să-l uite. J.D. trebuie să facă față dinamicii complicate din familia lui din Apalași, inclusiv relației volatile cu mama lui pe nume Bev (Amy Adams), care se luptă cu dependența. Cu ajutorul amintirilor despre bunica lui, Mamaw (Glenn Close), femeia puternică și inteligentă care l-a crescut, J.D. înțelege până la urmă că, pentru a-și îndeplini visurile, trebuie să-și accepte originea. 

Bazat pe romanul lui J.D. Vance, un bestseller New York Times, și regizat de Ron Howard, câștigător al premiului Oscar, Hillbilly Elegy este o autobiografie ce oferă o privire în culisele drumului unei familii spre supraviețuire și triumf. Urmărind trei generații pline de culoare, fiecare cu propriile probleme, poevestea lui J.D. explorează suișurile și coborâșurile definitorii pentru experiența familiei sale.

| Regizat de: Ron Howard
| Produs de: Brian Grazer, pga; Ron Howard, pga; Karen Lunder, pga 
| Producători executivi: Diana Pokorny, Julie Oh, William M. Connor, J.D. Vance
| Bazat pe romanul de: J.D. Vance
| Scenarist: Vanessa Taylor
| Muzică de: Hans Zimmer & David Fleming
| Costume Designer: Virginia B. Johnson
| Production Designer: Molly Hughes
| Director of Photography: Maryse Alberti
Cu: Amy Adams, Glenn Close, Gabriel Basso, Haley Bennett, Freida Pinto, Bo Hopkins și Owen Asztalos

DIN 24 NOIEMBRIE


Titluri originale Netflix

1 NOIEMBRIE 2020

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile – FILM NETFLIX

O mamă singură se îndrăgostește de un chipeș student la drept. Îl cheamă Ted Bundy.

M’entends-tu?: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Mă auzi?: Sezonul 2

Doi ani mai târziu, Ada caută să-și refacă viața și să reia legătura cu cele mai bune prietene, care, la rândul lor, au parte de propriile provocări.

3 NOIEMBRIE 2020

Felix Lobrecht: Hype – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX – Felix Lobrecht: Așteptări mari

Comedianul Felix Lobrecht abordează fără rețineri cultura „conștientă”, dezavantajele succesului și îmbătrânirea, chiar dacă nu se simte încă adult cu adevărat.

Mother – FILM NETFLIX – Rătăcirea

Disperată și simțindu-se amenințată când fiul ei începe să devină conștient de lumea de dincolo de controlul ei bolnav, mama lui Shuhei împinge familia către tragedie.

Record of Youth – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Amintiri din tinerețe: Sezonul 1

Doi actori și o machieuză se străduiesc să-și facă loc într-o lume în care contextul din care provin contează mai mult decât visurile care îi motivează.

4 NOIEMBRIE 2020

Love and Anarchy – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Dragoste și anarhie: Sezonul 1

O consultantă măritată și un tânăr tehnician IT se lansează într-un joc cu iz de flirt, care sfidează normele sociale și îi face să-și reevalueze complet viețile.

5 NOIEMBRIE 2020

Carmel: Who Killed Maria Marta? – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Ce s-a întâmplat cu Maria Marta?: Miniserial

O femeie este găsită moartă în cadă, cu o baltă de sânge alături. Soțul ei susține teoria că a fost un accident. Însă autopsia spune o cu totul altă poveste.

Operation Christmas Drop – FILM NETFLIX – Operațiunea Crăciun fericit

O asistentă bățoasă a unui om politic se îndrăgostește de căpitanul inimos al unei baze a forțelor aeriene americane de la tropice, pe care venise să o închidă.

Paranormal – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Paranormal: Sezonul 1

Atunci când o fantomă din trecut revine ca să-l bântuie, un hematolog sceptic în privința supranaturalului este nevoit să investigheze evenimente misterioase.

The Spongebob Movie: Sponge on the Run – FILM NETFLIX – SpongeBob: Misiune de salvare

Când Gary, cel mai bun prieten al lui, este răpit, SpongeBob pornește cu Patrick într-o misiune dincolo de Fundul Oceanului pentru a-și salva prietenul cu carapace roz.

6 NOIEMBRIE 2020

Citation – FILM NETFLIX – Acuzație publică

O studentă strălucită din Nigeria stârnește un scandal în facultate atunci când declară că un profesor foarte apreciat a încercat să o violeze. Bazat pe fapte reale.

Country Ever After – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

9 NOIEMBRIE 2020

Undercover (BE): Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Fabrica de extaz: Sezonul 2

Granița dintre dreptate și răzbunare devine tulbure atunci când vânătoarea lui Kim după traficanții de arme îl împinge pe Bob într-o nouă misiune sub acoperire.

10 NOIEMBRIE 2020

DASH & LILY – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Dash și Lily: Sezonul 1

De Crăciun extremele se atrag, în vreme ce cinicul Dash și optimista Lily schimbă mesaje și provocări într-un jurnal pe care și-l pasează unul altuia în New York.

Trash Truck – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Hank și camionul de gunoi: Sezonul 1

Hank este un băiețel murdărel de 6 ani, cu o imaginație bogată și un prieten uriaș… un camion gigantic de gunoi, care pufnește și claxonează la tot pasul.

11 NOIEMBRIE 2020

Aunty Donna’s Big Ol’ House of Fun – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX – Aunty Donna: Scheciuri, cântece și râsete: Sezonul 1

În această combinație de scheciuri și povestiri cu grupul australian de comedie Aunty Donna, trei colegi de apartament își croiesc drumul într-o lume absurdă.

A Queen Is Born (Nasce uma Rainha) – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – S-a născut o regină: Sezonul 1

În acest serial despre transformări, Gloria Groove și Alexia Twister îndeplinesc visele drag și ajută șase artiști să capete încrederea de a domina scena.

The Liberator – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Eliberatorul: Odiseea unui soldat în al Doilea Război Mondial: Sezonul 1

Bazat pe istoria operațiunii Avalanșa din Al Doilea Război Mondial, filmul urmărește invadarea Italiei de către aliați și povestea regimentului din centrul evenimentelor.

What We Wanted – FILM NETFLIX – Ce ne doream

Un cuplu cu probleme de fertilitate își vede căsnicia pusă la încercare în timpul unei vacanțe în Sardinia, iar familia cazată alături nu ajută deloc.

12 NOIEMBRIE 2020

Ludo – FILM NETFLIX

13 NOIEMBRIE 2020

Jingle Jangle: A Christmas Journey – FILM NETFLIX – Jingle Jangle: O aventură de Crăciun

La zeci de ani după ce a fost trădat de ucenicul său, un fabricant de jucării cândva fericit își regăsește speranța atunci când nepoata lui precoce îi bate la ușă.

The Life Ahead – FILM NETFLIX – Ai toată viața înainte

Pe litoralul italian, o evreică în vârstă încearcă să ajute un tânăr musulman să-și caute drumul către familie și credință.

The Minions of Midas – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Favoriții lui Midas: Sezonul 1

Când un reporter este pe punctul de a publica o știre care-l condamnă, un editor milionar primește un bilet de șantaj. Decizia lui poate însemna viață sau moarte.

15 NOIEMBRIE 2020

The Crown: Season 4 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – The Crown: Sezonul 4

În anii ’80, Regina Elisabeta se confruntă cu Margaret Thatcher, în vreme ce prințul Charles își începe căsnicia tumultoasă cu Lady Diana Spencer.

17 NOIEMBRIE 2020

The Boss Baby: Back in Business: Season 4 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Bebe Șef: Înapoi la treabă: Sezonul 4

Bebe Șef este șef în sfârșit și are un plan ambițios de a se bucura de dragostea supremă pentru bebeluși. Însă dușmanii vechi și noi fac echipă cu gândul să-l doboare.

We Are The Champions  – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Noi suntem campionii: Sezonul 1

Acest serial documentar explorează o serie de evenimente sportive unice, unele excentrice, altele bizare, și prezintă comunitățile pline de pasiune din jurul lor.

18 NOIEMBRIE 2020

Bitter Daisies (El sabor de las margaritas): Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Savoarea margaretelor: Sezonul 2

Ieșită din închisoare, dar având încă pierderi de memorie, Eva se infiltrează într-un club asociat cu o rețea de trafic sexual de minori în urma unei cereri de ajutor.

Holiday Home Makeover with Mr. Christmas – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – O schimbare de sărbătoare: Sezonul 1

Supranumit domnul Crăciun, decoratorul Benjamin Bradley lucrează cu echipa sa de „elfi” ca să ajute diverse familii să-și reinventeze casele pentru perioada sărbătorilor.

19 NOIEMBRIE 2020

The Princess Switch: Switched Again – FILM NETFLIX – Un schimb regal 2

Cu câteva zile înaintea încoronării ducesei Margaret, dublura ei, Stacy, vrea să-i rezolve problemele romantice, însă o altă sosie reușește să încurce lucrurile.

20 NOIEMBRIE 2020

Alien Xmas – FILM NETFLIX – Un Crăciun extraterestru

Aflat într-o misiune nu tocmai veselă de a fura de la Moș Crăciun și de la amicii săi de la Polul Nord, un mic extraterestru află ce înseamnă spiritul sărbătorilor.

Flavorful Origins: Gansu Cuisine – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Originea savorii

De la frigăruile de miel la deliciosul niang pi, provincia Gansu oferă arome remarcabile și la fel de complexe precum istoria locului.

If Anything Happens I Love You – FILM NETFLIX

În urma tragediei, doi părinți îndurerați trec printr-un gol emoțional în timp ce deplâng pierderea unei persoane dragi.

Voices of Fire – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Voci divine: Sezonul 1

Acest serial documentar urmărește povestea bisericii din orașul lui Pharrell Williams care creează un minunat cor de gospel, format din oameni talentați din comunitate.

22 NOIEMBRIE 2020

Dolly Parton’s Christmas on the Square – FILM NETFLIX – Dolly Parton: Crăciun în orășel

Bucuria sărbătorilor dispare când o femeie cu inima împietrită vrea să-și vândă pământul din orașul natal. Oare magia, muzica și amintirile o vor face să se răzgândească?

23 NOIEMBRIE 2020

Shawn Mendes: In Wonder – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Shawn Mendes: În rezonanță

Acest documentar necenzurat, creat de-a lungul unui turneu internațional îl urmărește pe Shawn Mendes, care își analizează propria celebritate, relațiile și viitorul.

24 NOIEMBRIE 2020

Dragons: Rescue Riders: Huttsgalor Holiday – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Dragonii: Salvatorii înaripați – Sărbătoare în Huttsgalor

Sosirea zăpezii marchează începutul sărbătorii vikinge a cadourilor, Odinyule. Dar, dacă nu intervin Salvatorii înaripați, vremea teribilă poate întrerupe tradiția.

Notes for My Son (El Cuaderno de Tomy) – FILM NETFLIX – Însemnări pentru fiul meu

Confruntându-se cu o boală terminală, o mamă decide să-și păstreze optimismul și umorul plin de sarcasm pentru a se asigură că fiul ei în vârstă de doi ani nu o va uita.

Hillbilly Elegy – FILM NETFLIX – Elegia celor bătuți de soartă

În urma unui apel urgent, un student la drept de la Yale revine în orașul natal din Ohio, unde va reflecta asupra istoriei familiei sale și asupra propriului viitor.

Wonderoos – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Minuneii: Sezonul 1

Mici creaturi aventuroase și adorabile din întreaga lume se joacă, râd, cântă și învață împreună ce să facă în situații noi, dar tipice pentru viața preșcolarilor.

25 NOIEMBRIE 2020

Great Pretender: Season 2 – ANIME NETFLIX – Marele șarlatan: Sezonul 2

După o serie de escrocherii reușite, Makoto părăsește echipa lui Laurent. Dar păienjenișul de minciuni care îi leagă este mai vechi și mai vast decât și-a imaginat.

The Christmas Chronicles: Part Two – FILM NETFLIX – Cronicile Crăciunului: Partea a doua

Acum o adolescentă cinică, Kate Pierce îl reîntâlnește neașteptat pe Moș Crăciun după ce un scandalagiu misterios amenință să pună capăt Crăciunului… pentru totdeauna.

26 NOIEMBRIE 2020

Mosul – FILM NETFLIX – Mosul

După ce membrii rebeli ai unui escadron irakian îi salvează viața, un tânăr ofițer de poliție li se alătură în lupta împotriva grupării ISIS în ruinele orașului Mosul.

The Exorcist Boner – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Exorcistul Bogdan: Sezonul 1

Bețiv și exorcist autodidact, Bogdan Boner revine și este și mai inventiv, mai obscen și mai periculos ca oricând. Acum, niciun demon nu se mai poate simți în siguranță.

27 NOIEMBRIE 2020

A Go! Go! Cory Carson Christmas – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Tit-Tit! Matei Mașinescu: Crăciun de poveste

Un plug de zăpadă care seamănă izbitor cu Moș Crăciun ajunge în curtea familiei Mașinescu, iar Matei trebuie să-i reamintească cine este pentru a salva Crăciunul.

The Call – FILM NETFLIX – Apelul

O femeie se întoarce în fosta ei casă și găsește un vechi telefon care îi permite să discute cu cineva care a locuit acolo cu 20 de ani în urmă.

Dance Dreams: Hot Chocolate Nutcracker – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Spărgătorul de nuci cu ciocolată caldă: Un clasic reimaginat

Acest documentar este dedicat producției musicalului-fenomen creat în fiecare an de Academia de Dans Debbie Allen din Los Angeles.

Don’t Listen – FILM NETFLIX – Vocile

După moartea ciudată a fiului său petrecută în noua lor casă, Daniel aude un strigăt de ajutor fantomatic și decide să caute un renumit expert în domeniul paranormalului.

Over Christmas (Überweihnachten) – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Ce mai Crăciun!: Sezonul 1

Bastian este un ratat care revine acasă de Crăciun și află că fosta iubită are o relație cu fratele lui, cu care se ceartă până când descoperă un alt secret de familie.

Sugar Rush Christmas: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Goana dulce mult aduce: Deserturi de Crăciun: Sezonul 2

În această competiție culinară, cofetarii trebuie să creeze contracronometru deserturi de sărbători cu aspect festiv și gust fantastic.

The Beast (La Belva) – FILM NETFLIX – Bestia ascunsă

După ce îi este răpită fiica, un soldat în retragere suferind de o tulburare de șoc posttraumatic îi urmărește pe vinovați și devine el însuși suspect.

Virgin River: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Virgin River: Sezonul 2

Logodne, copii, inimi sfărâmate și crimă. Pentru un orășel de provincie, Virgin River are parte de tot felul de drame, iar Mel Monroe se află adesea în mijlocul lor.

28 NOIEMBRIE 2020

The Uncanny Counter – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Vânătorii de demoni: Sezonul 1

Vânătorii de demoni vin pe Pământ deghizați în angajați ai unui restaurant pentru a captura spirite malefice aflate în căutarea vieții veșnice.

29 NOIEMBRIE 2020

Wonderoos: Holiday Holiday! – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Minuneii: Să vină sărbătorile!

Iarna s-a lăsat peste oraș și, în ciuda unei pene de curent, a unei petreceri cu bucluc și a faptului că zăpada lipsește, Minuneii învață adevărata semnificație a sărbătorilor.

30 NOIEMBRIE 2020

Finding Agnes – FILM NETFLIX – Pe urmele lui Agnes

Un copil abandonat trebuie să se împace cu greșelile din trecut ale mamei sale de care s-a îndepărtat și pornește într-o călătorie în căutarea împăcării și a speranței.

ÎN CURÂND

ARASHI’s Diary Voyage ep 15-17 – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Jurnalul trupei ARASHI: Voiaj: Episoadele 15 – 17

La douăzeci de ani de la debutul trupei Arashi, alătură-te muzicienilor într-o nouă călătorie și descoperă-le viața, talentul și darurile către lume.

Mismatched – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Trial 4 – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Al patrulea proces: Miniserial

Condamnat pentru uciderea în 1993 a unui polițist din Boston, Sean Ellis se luptă să-și demonstreze nevinovăția și să dezvăluie corupția din rândul forțelor de poliție.


Titluri licențiate – România

01 NOIEMBRIE 2020

12 Gifts of Christmas – 12 cadouri de Crăciun

A Wedding for Christmas – Decoruri de Crăciun

Barbie Dreamhouse Adventures: Go Team Roberts: Season 2      

Barbie Dreamhouse Adventures: Go Team Roberts

Christmas Made To Order – Un Crăciun de comandă

Christmas Under Wraps – O surpriză de Crăciun

Christmas Wonderland – Un Crăciun minunat

Dennis the Menace – Dennis, pericol public

El patrón, radiografía de un crimen   

Get Hard – Mare și tare

High Noon – La amiază

Hustlers – Hustlers: Striptease pe Wall Street

Jackass 2.5    

Jackass 3       

Jackass Presents: Bad Grandpa – Jackass prezintă: Un bunic nebun

Jackass presents: Bad Grandpa .5 – Jackass prezintă: Un bunic nebun 0,5

Monster-in-Law – Soacra mea e o scorpie

My Christmas Inn – Crăciun în Alaska

Risen – Misterul înălțării

The Garfield Show: Season 1

The Garfield Show: Season 2

The Perfect Guy – Bărbatul perfect

The Seventh Sign – Al șaptelea semn

Voice 2 – Vocea

02 NOIEMBRIE 2020

Trolls: The Beat Goes On!: Season 1           

Trolls: The Beat Goes On!: Season 2           

03 NOIEMBRIE 2020

Men on a Mission: 2020 – Bărbați în misiune

04 NOIEMBRIE 2020

Miss India      

Night School – Loserii de la seral

That Trip we took with Dad – La drum cu tata

05 NOIEMBRIE 2020

Alone/Together – Singuri/Împreună

06 NOIEMBRIE 2020

Life Itself – Asta-i viața

The Late Bloomer     

07 NOIEMBRIE 2020

Trapped: Season 2    

10 NOIEMBRIE 2020

Men on a Mission: 2020 – Bărbați în misiune

Slender Man – Legenda lui Slender Man

11 NOIEMBRIE 2020

Masameer Classics: Masameer: Season 3  

12 NOIEMBRIE 2020

A Very Special Love – O iubire specială 

14 NOIEMBRIE 2020

The Little Stranger – Micul străin    

15 NOIEMBRIE 2020

Kidnap

Kuroko’s Basketball: Season 1         

17 NOIEMBRIE 2020

Men on a Mission: 2020 – Bărbați în misiune      

18 NOIEMBRIE 2020

First Man – Primul om pe Lună     

19 NOIEMBRIE 2020

Bad Boy – Viața în ofsaid

20 NOIEMBRIE 2020

Papillon

22 NOIEMBRIE 2020

American Gangster – Gangster american

Bridesmaids – Domnișoare de onoare          

Scott Pilgrim vs. the World – Scott Pilgrim împotriva tuturor

State of Play – Jocuri la nivel înalt

The Five-Year Engagement – Te mai măriți cu mine?

The Other Boleyn Girl – Cealaltă moștenitoare Boleyn

24 NOIEMBRIE 2020

Men on a Mission: 2020 – Bărbați în misiune

Searching – Căutarea   

25 NOIEMBRIE 2020

Johnny English Strikes Again – Johnny English lovește din nou

Leave No Trace – Fără urmă

           

Articole similare

Experiențe cinematografice inedite la TIFF 2012

Jovi Ene

Concurs: Câștigă două pachete de câte două cărți despre samurai, oferite de Editura Herald – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

Câteva știri din lumea filmului românesc (4 – 10 iunie 2018)

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult