Stiri

Noutăți săptămânale Netflix: Bridgerton, The Umbrella Academy: Sezonul 3

Actrița Nicola Coughlan a dezvăluit povestea de dragoste asupra căreia se va concentra Sezonul 3 din Bridgerton

Nicola a confirmat că Sezonul 3 se va concentra pe povestea de dragoste dintre personajul Penelope Featherington și Colin Bridgerton (interpretat de Luke Newton).

Evenimentul ATAS a deschis seara FYSEE Space de la Netflix, pe 15 mai, celebrând astfel Sezonul 2 din Bridgerton, creat de Netflix și Shondaland. Protagoniștii au fost membrii distribuției Nicola Coughlan, Simone Ashley, Charithra Chandran, creatorul, showrunnerul și producătorul executiv Chris Van Dusen, designerul de costume Sophie Canale și compozitorul Kris Bowers. Discuția a fost moderată de actrița și prezentatoarea Yvette Nicole Brown.

În încheierea discuției Bridgerton FYSEE, când Nicola a fost întrebată ce poate spune Lady Whistledown telespectatorilor în așteptarea Sezonului 3, Coughlan a dezvăluit că atenția va fi îndeptată spre #Polin. Fanii vor vedea personajul ei, Penelope Featherington, alături de Colin Bridgerton (interpretat de Luke Newton), în timp ce prietenia lor se transformă în ceva mai mult, în timp ce încearcă să-și mențină echilibrul în viața dublă pe care o trăiește ca Lady Whistledown.

„La fel ca Lady Whistledown, am păstrat un secret de ceva timp și vă pot confirma tuturor că Sezonul 3 este despre povestea de dragoste dintre Colin și Penelope. Am păstrat acest secret încă din primele două săptămâni ale Sezonului 2. Aici îl divulg prima dată.” – a menționat Nicola Coughlan.

Luke Newton, care nu a fost prezent la eveniment, a vorbit exclusiv pentru TUDUM.com despre această dezvăluire. Puteți găsi mai multe detalii aici.

Despre Bridgerton S3:

Când: Bridgerton va intra în producție vara aceasta.

Locație: Londra

Showrunner/Producător Executiv: Jess Brownell

Producători executivi: Shonda Rhimes, Betsy Beers, Tom Verica și Chris Van Dusen

Sinopsis:

Inspirat de romanele de mare succes semnate de Julia Quinn, BRIDGERTON este plasat în lumea seducătoare, fastuoasă și competitivă a înaltei societăți londoneze din perioada Regenței. De la sălile de bal strălucitoare din Mayfair până la palatele aristocratice din Park Lane și nu numai, seria dezvăluie o lume seducătoare, somptuoasă, plină de reguli complicate și lupte dramatice pentru putere, în care nimeni nu este niciodată pe un teren stabil. În centrul spectacolului se află puternica familie Bridgerton. Formată din opt frați și surori, acest grup amuzant, îndrăzneț și inteligent trebuie să navigheze pe piața competitivă a mariajelor în căutarea romantismului, aventurii și iubirii.


The Umbrella Academy: Sezonul 3 | Trailer Oficial & Key Art

Sezonul 3 din The Umbrella Academy are premiera pe 22 iunie, doar pe Netflix.

Data lansării: 22 iunie 2022

| Creat pentru televiziune de: Steve Blackman

| Producători: Steve Blackman (realizator/producător executiv), Jeff F. King (producător executiv/regizor), Keith Goldberg (producător executiv), Mike Richardson (producător executiv), Jeremy Webb (producător executiv, ep. 301), Gerard Way (coproducător executiv), Gabriel Bá (coproducător executiv), Steve Wakefield (producător, episoadele 301-307) 

| Produs de: UCP, o divizie a Universal Studio Group, pentru Netflix

Cu: Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Justin H. Min, Colm Feore, Ritu Arya, Justin Cornwell, Britne Oldford, Jake Epstein, Genesis Rodriguez, Cazzie David, Javon „Wanna” Walton, Jordan Claire Robbins

Despre The Umbrella Academy: Sezonul 3:

După ce reușesc să împiedice apocalipsa din anul 1963, membrii Umbrella Academy revin acasă, în prezent, convinși că au reparat cronologia o dată pentru totdeauna. Dar, după un scurt moment de bucurie, își dau seama că lucrurile nu sunt exact așa cum le-au lăsat, ba chiar deloc. Apar cei de la Sparrow Academy. Inteligenți, stilați și cam la fel de calzi ca un ocean înghețat, membrii Sparrow Academy intră imediat în conflict cu cei din Umbrella Academy într-o confruntare violentă, care se dovedește a fi cea mai mică dintre grijile lor. Printre provocări, pierderi, propriile surprize și o entitate distructivă care seamănă haos în Univers și pentru care ar putea fi responsabili chiar ei, nu trebuie decât să convingă familia nouă și, poate, mai bună a tatei să îi ajute să repare ce a stricat sosirea lor. Vor reuși să revină la viețile lor preapocaliptice? Sau această lume nouă se va dovedi a fi mai mult decât o mică sincopă în cronologie?

Articole similare

Itinerarele Culturale ale Consiliului Europei

Jovi Ene

„O noapte furtunoasă” pe 3 august, la Teatrul Arte dell’Anima!

Jovi Ene

Câteva știri din lumea culturală românească (16 – 22 ianuarie 2017)

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult