Stiri Trailer azi, in cinema maine

Trailerul zilei: ”How To Train Your Dragon 2” (2014)

How_to_Train_Your_Dragon_2_logoHow To Train Your Dragon 2 (2014)

Regia: Dean DeBlois
Scenariul: Dean DeBlois, după cărțile Cressidei Cowell
Muzica: John Powell
Distribuția: Jay Baruchel, Gerard Butler, Craig Fergurson, America Ferrera, Kit Harrington
Lansare oficială România: 20 iunie 2014

Dreamworks are nevoie de filmul acesta. Repede. După un an dezamăgitor în materie de filme animate, How To Train Your Dragon 2 este șansa lor să își curețe numele. Și Doamne, pot spune că sigur că o vor face.

Primul film a fost o surpriză pentru întreaga lume, deoarece trailerul nu arăta aproape deloc lucrurile care îl făceau atât de frumos și de special. Printre cele mai amuzante și mai profunde desene animate de la Toy Story și Disney Classics încoace, povestea alertă a unui viking mult prea deștept pentru lumea în care trăia și a unui dragon rănit a emoționat milioane de oameni, majoritatea adulți.

Acum, aceiași oameni ne aduc continuarea. După ce dragonii au devenit prietenii vikingilor, iar Hiccup a primit un nou picior, trailerul ne arată o scenă ce ne amintește de Test Drive, din primul film. Grafica pare a fi mai avansată, norii și apa arătând excelent, iar cei doi zburători sunt realizați mult mai detaliat și cu o mai mare dexteritate în mișcări. Hiccup a inventat primul wingsuit și un sistem mult mai complex de controlare a cozii lui Toothless.

Animat, vesel, trailerul debordează de energie. Acest lucru l-am iubit și la primul film. Fiecare scenă și muzica lui Powell, nominalizat la Oscar în 2010, par să îți pompeze chef de viață prin fiecare notă.

Și, să nu uităm, mare atenție la fragmentul de la final, în care fața lui Hiccup este arătată! Dragul de el, a crescut frumos de tot. Fraza ”You can’t contain all of this…” capătă un nou înțeles acum :).

Câte minute mai sunt până în iunie 2014?

Articole similare

Semnal TV filme: weekend 5-7 august 2011

Delia Marc

Noutățile săptămânii de la Netflix (februarie 2018, II)

Jovi Ene

Toamna se numara serialele la care sa faci binging pe Netflix!

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult