Stiri

Proiectia de joia aceasta: The Importance of Being Earnest

earnestPoster2Daca englezii ar fi avut un corespondent pentru I.L. Caragiale acesta ar fi fost Oscar Wilde!

Pe 18 iulie, ora 19:00, vom vedea o comedie spumoasa, cu replici intepatoare cum numai Oscar Wilde stie sa scrie, comicul de situatie si de nume nelipsind din ecuatie, un eveniment realizat cu sprijinul Serial Readers.

Daca nu sunteti doar cititori de romane stufoase, va invitam sa urmariti alaturi de noi adaptarea unei piese de teatru la care rasetele vor fi cu siguranta nelipsite, iar deznodamantul plin de subinteles. Dupa vizionare vor avea loc discutii pe marginea comparatiei dintre piesa si film, cei mai implicati in discutii vor primi carti din partea editurii All-Colectia Strada Fictiunii.

Rezervari la 0724 017 318.

 

Eveniment Facebook https://www.facebook.com/events/348360358625956/?fref=ts

afis

Articole similare

Craciun fericit de la Monitorul Oficial!

Jovi Ene

Festivalul Internaţional de Film de Animaţie Anim’est vine la Chişinău!

Jovi Ene

Stiri de bine pentru cinefili, primite de la “Independenta Film”

Delia Marc

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult