Stiri

S-a deschis Plaja de carte Litera din Vama Veche

Plaja de carte 2Editura Litera vă invită în această vară la Plaja de Carte din Vama Veche pentru a vă bucura de mare și de cele mai bune cărți!

Vama Veche și-a câștigat în timp renumele de pol al libertății estivale, al distracției și muzicii de calitate. Vara aceasta ne-am gândit să adăugăm tuturor acestor calități și pe aceea de punct cultural. Pe Plaja de carte Litera din Vama Veche, cărțile noastre vă stau la dispoziție. Oricine dorește să citească, este invitat la cortul de la intrarea în Plaja de carte Litera, de unde poate împrumuta în regim de bibliotecă orice cărți dorește. Această acțiune nu implică nici un cost, iar oferta este generoasă și pentru toate gusturile. 

Vă așteptăm cu peste 1000 de cărți din cele mai variate domenii, de la beletristică, istorie și biografii, la carte practică, psihologie și cărți pentru copii!

Amintim câteva dintre colecțiile disponibilie în Plaja de carte Litera: pentru adulți, IQ230, Premium, Bestseller, Biografii, Carte Practică, Nobel, Cărți Romantice, Thriller, Romanul de dragoste, iar pentru copii National Geographic, Discovery, Disney, Disney English, Biblioteca pentru toți copiii.

Între o băutură rece la Expirat și un concert la Stuf, vă așteptăm pentru un moment de liniște la Plaja de carte!

Plaja de carte

Articole similare

Curs de vara – Initiere in istoria Filmului (18 – 22 august)

Jovi Ene

Scurtmetrajele de la Premiile Oscar 2013 pot fi văzute la Festivalul de Film NexT

Jovi Ene

Noutăți săptămânale Netflix: Bridgerton, Triburile Europei

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult