Stiri

Noutăți săptămânale Netflix: Wednesday, The Crown

WEDNESDAY | Din mintea lui Tim Burton

Intră în mintea lui Tim Burton și aruncă o privire la munca lui la WEDNESDAY, viitorul serial Netflix. Acesta va fi primul serial live-action al lui Burton și debutul său în regie de TV, iar în cuvintele showrunner-ilor Alfred Gough și Miles Millar „Tim Burton și Wednesday Addams sunt cocktailul perfect”.

În acest clip, Jenna Ortega, Catherine Zeta-Jones și realizatorii Alfred Gough și Miles Millar discută despre contribuția geniului creator al regizorului Tim Burton la serialul WEDNESDAY.

WEDNESDAY are premiera globală pe 23 noiembrie, doar pe Netflix.

DESPRE SERIAL 

WEDNESDAY este un serial polițist cu elemente supranaturale și prezintă anii petrecuți de Wednesday Addams la Academia Nevermore, unde tânăra încearcă să învețe să-și folosească abilitățile paranormale incipiente, să pună capăt unei serii de crime monstruoase, care au terorizat orașul și să rezolve misterul în care au fost implicați părinții ei în urmă cu 25 de ani, totul în timp ce se confruntă cu noile și foarte încurcatele ei relații de la Nevermore.

Creatori/realizatori/producători executivi/scenariști: Alfred Gough și Miles Millar

Regizor/producător executiv: Tim Burton

Producători executivi: Steve Stark, Andrew Mittman (1.21 Entertainment), Kevin Miserocchi (Tee and Charles Addams Foundation), Kayla Alpert, Jonathan Glickman (Glickmania), Gail Berman, Tommy Harper, Kevin Lafferty

Distribuție: Jenna Ortega (Wednesday Addams), Gwendoline Christie (Principal Larissa Weems), Jamie McShane (Sheriff Galpin), Percy Hynes White (Xavier Thorpe), Hunter Doohan (Tyler Galpin), Emma Myers (Enid Sinclair), Joy Sunday (Bianca Barclay), Naomi J Ogawa (Yoko Tanaka), Moosa Mostafa (Eugene Ottinger), Georgie Farmer (Ajax Petropolus), Riki Lindhome (Dr. Valerie Kinbott), cu Christina Ricci (Marilyn Thornhill) 

Apariții speciale: Catherine Zeta-Jones (Morticia Addams) și Luis Guzmán (Gomez Addams), Isaac Ordonez (Pugsley Addams), Iman Marson (Lucas Walker), Lucius Hoyos (Young Gomez)

În alte roluri: Victor Teodor Dorobanțu (Thing), Calum Ross (Rowan Laslow), Luyanda Unati Lewis-Nyawo (Deputy Rita Santiago)


Netflix lanseaza trailerul oficial pentru cel de-al cincilea sezon The Crown

The Crown va fi disponibil pe Netflix începând cu 9 noiembrie.

Trailerul oficial pentru cel de-a cincilea sezon al unuia dintre cele mai așteptate seriale Netflix, The Crown, a fost lansat astăzi. Acesta marchează și primul moment în care fanii descoperă distribuția nou-nouță ce interpretează personajele familiei regale pe care Peter Morgan le-a creat pentru prima dată în 2016.

Inspirată de evenimente reale, această dramatizare fictivă spune povestea reginei Elisabeta a II-a și evenimentele politice și personale care i-au modelat domnia. Odată cu un nou deceniu, Familia Regală este prezentată în momentul în care trece probabil prin cea mai mare provocare de până acum; este momentul în care publicul dezbate rolul acesteia în Marea Britanie din anii ’90. În timp ce Regina Elisabeta a II-a (Imelda Staunton) se apropie de cea de-a 40-a aniversare a tronului, ea reflectă asupra unei domnii care a cuprins nouă prim-miniștri, dezvoltarea în masă a televiziunii și apusul Imperiului Britanic. Cu toate acestea, noi provocări apar la orizont. Prăbușirea Uniunii Sovietice și transferul de suveranitate din Hong Kong semnalează o schimbare seismică în ordinea internațională, prezentând atât obstacole, cât și oportunități. Între timp, problemele ajung și mai aproape de casă.

Prințul Charles (Dominic West) își presează mama pentru a-i permite să divorțeze de Diana (Elizabeth Debicki), prezentând o criză constituțională a monarhiei. Zvonurile circulă pe măsură ce soții trăiesc vieți din ce în ce mai separate și, pe măsură ce privirile mass-media se intensifică, Diana decide să preia controlul asupra propriei narațiuni, încălcând protocolul familiei pentru a publica o carte care subminează sprijinul public pentru Charles și dezvăluie unele slăbiciuni ale Casei Windsor. Tensiunile vor crește și mai mult pe măsură ce Mohamed Al Fayed (Salim Daw) intră în poveste. Mânat de dorința lui de a fi acceptat de cea mai importantă autoritate, el își valorifică bogăția și puterea pentru a încerca să câștige atât lui, cât și fiului său Dodi (Khalid Abdalla), un loc la masa regală.

Scris de Peter Morgan, cel de-al cincilea sezon din The Crown îi are în rolurile principale pe Imelda Staunton în rolul Reginei Elisabeta a II-a, Jonathan Pryce în rolul Ducele de Edinburgh, Lesley Manville în rolul Prințesei Margaret, Dominic West în rolul Prințului Charles, Elizabeth Debicki în rolul Prințesei Diana și Olivia Williams în rolul Camillei Parker Bowles. Jonny Lee Miller preia rolul lui John Major. De asemenea, sunt prezentate Claudia Harrison în rolul Prințesei Anne, Marcia Warren în rolul Reginei Mamă, James Murray în rolul Prințului Andrew și Sam Woolf în rolul Prințului Edward. În rolul tinerilor prinți vor fi Timothée Sambor și Senan West în rolul Prințului William și Teddy Hawley și Will Powell în rolul Prințului Harry. Prasanna Puwanarajah este Martin Bashir, Salim Daw este Mohamed Al Fayed, iar Khalid Abdalla este Dodi Fayed.

The Crown: The Official Podcast revine de asemenea din 9 noiembrie. Abonează-te aici.

Articole similare

Câteva știri din lumea culturală românească (26 septembrie – 2 octombrie 2016)

Jovi Ene

Dansăm şi îmbrăţişăm împotriva violenței: One Billion Rising, cu Monica Petrică și TangoTangent

Delia Marc

PSIHOtelier: Acceptă Fericirea | cu Ligia Moise, psiholog clinician

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult