Stiri

Noutăți săptămânale Netflix: La Casa de Papel, Dead to Me, The Umbrella Academy

Vacanta lor a luat sfarsit. La Casa de Papel partea a 3-a se intoarce pe 19 iulie

#LCDP3

Exclusiv pe Netflix.


Noul serial Netflix Dead to Me – se lanseaza vineri, 3 mai

O nenorocire nu vine niciodată singură…

Christina Applegate și Linda Cardellini joacă în noul serial original Netflix Dead to Me / Nu mai exiști pentru mine, o comedie neagră care va crea dependență și se va lansa la nivel global vineri, 3 mai.

Despre Dead to Me

Jen (Christina Applegate) este o văduvă sarcastică, determinată să afle adevărul despre moartea soțului ei în urma unui accident de mașină, în care criminalul a fugit. Judy (Linda Cardellini) este o optimistă cu spirit liber care a suferit o pierdere recentă. Atunci când cele două femei se întâlnesc într-un grup de sprijin, devin prietene bune, în ciuda personalităților lor diametral opuse. Însă în timp ce discută la un pahar de vin despre pasiunea lor comună pentru The Facts of Life, Judy se străduiește cu disperare să o protejeze pe Jen de un secret șocant care îi poate distruge viața. Dead to Me, creat de Liz Feldman (2 Broke Girls, One Big Happy), este o comedie neagră care creează dependență și pătrunde în lumea durereroasă, nefiltrată și bizar de amuzantă a durerii, pierderii și uitării.

De la creatorul și producătorul executiv Liz Feldman, Dead to Me îi are în distribuție pe Christina Applegate (Jen), Linda Cardellini (Judy), James Marsden (Steve), Ed Asner (Abe) și Brandon Scott (Nick). Jessica Elbaum (Gloria Sanchez Prods.), Christie Smith și Christina Applegate sunt și producători executivi, alături de Adam McKay și Will Ferrell pentru Gloria Sanchez Productions.

Dead to Me este produs de CBS Television Studios pentru Netflix.

netflix.com/deadtome


Pregateste-te de mai multa ploaie… The Umbrella Academy a fost reinnoit cu sezonul 2

·       Netflix a reînnoit The Umbrella Academy cu un al doilea sezon.

·       Actorii care se vor întoarce în serial sunt: Ellen Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher și Justin Min. Alte noutăți legate de distribuția pentru sezonul 2 vor fi anunțate mai târziu.

·       Steve Blackman (Fargo, Altered Carbon) se va întoarce în calitate de Showrunner și Producător Executiv,

·       Producătorii executivi care se vor alătura din nou lui Blackman sunt: Jeff F. King (EP), Mike Richardson (EP), Keith Goldberg (EP), Gerard Way (Co-EP) și Gabriel Bá (Co-EP).

·       Planul pentru sezonul 2 include 10 episoade de o oră și va fi produs de UCP (Universal Content Productions) pentru Netflix.

·       Producția va începe vara aceasta în Toronto, Canada.

 

DespreThe Umbrella Academy Sezonul 1:

În aceeași zi din anul 1989, patruzeci și trei de copii sunt născuți în mod inexplicabil de către femei fără nicio legătură între ele, care nu au prezentat semne de sarcină cu o zi înainte. Șapte dintre ei sunt adoptați de către un miliardar care creează The Umbrella Academy și își pregătește „copiii” pentru a salva lumea. Acum, cei șase supraviețuitori se reunesc la aflarea morții tatălui lor și trebuie să lucreze împreună pentru a rezolva misterul din jurul morții acestuia. Însă familia înstrăinată începe să se destrame datorită personalităților și abilităților lor divergente, fără a menționa amenințarea iminentă a apocalipsei globale. The Umbrella Academy se bazează pe seria de benzi desenate creată și scrisă de Gerard Way, ilustrată de Gabriel Bá și publicată de Dark Horse Comics. Serialul este produs de Universal Cable Productions pentru Netflix, Steve Blackman este producător executiv și showrunner, alături de producătorii executivi Jeff F. King, Mike Richardson, Keith Goldberg, Gerard Way și Gabriel Bá.

Vă invităm să vizitați media.netflix.com și paginile oficiale de Social Media The Umbrella Academy:

Twitter: https://twitter.com/UmbrellaAcad

Instagram: https://www.instagram.com/umbrellaacad

Facebook: https://www.facebook.com/NetflixUmbrellaAcademy

netflix.com/umbrellaacademy

Articole similare

Noutăți săptămânale Netflix: Parteneriat european cu Baran bo Odar si Jantje Friese; The Crown; Ozark; filme romantice pe Netflix

Jovi Ene

URANUS144 – cinematograf in aer liber si evenimente cu picioarele-n nisip

Jovi Ene

Premiul Goncourt semnat Éric Vuillard – în top ficțiune Litera la Bookfest 2018

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult