Stiri

Filmul săptămânii pe CINEPUB: Felicia, înainte de toate

Layout 1A semnat scenariile filmelor “Moartea domnului Lăzărescu”, “Poziția copilului” sau “Marți, după Crăciun” și a debutat în lungmetraj ca regizor cu “Felicia, înainte de toate“. Răzvan Rădulescu, unul dintre cei mai importanți scenariști români, ajunge pe CINEPUB în postura dublă de regizor-scenarist!

Filmul săptămânii pe CINEPUB aduce și un alt debut important în lungmetraj, cel al actriței Ozana Oancea – recompensată cu Premiul pentru Cea mai bună Interpretare (ex-aequo cu Victor Rebengiuc) și Premiul Zilelor Filmului Românesc pentru Debut la Festivalul Internațional de Film Transilvania. Despre apariția Feliciei în cariera sa, Ozana spune: “Evitând să mă ratez în mod nasol, m-am lansat în mod mișto”.  (Hotnews.ro)

Premiera săptămânii: Felicia, înainte de toate

Regia: Răzvan Rădulescu și Melissa de Raaf

Două familii, fostul soț și copilul din Olanda, părinții și sora din România, vizita “acasă” în București, ziua plecării, micul dejun copios, tatăl care se teme că nu va trăi să-și vadă fiica din nou, aglomerația capitalei, inevitabila întarziere la aeroport…. pe scurt, “Felicia, înainte de toate” sau cum mulți ani de lipsă de comunicare, concentraţi într-o singură zi, pot dezbina o familie.

Despre film, au scris Delia și Mihaela aici, pe Filme-cărți.ro.

Puteți viziona filmul pe Cinepub.ro:

felicia play

Articole similare

Bookfest Junior 2017: un adevărat salon de carte, cu program doar pentru copii și adolescenți

Jovi Ene

Cinemascop – festivalul din Eforie Sud ce ne aduce împreună în prima săptămână din august!

Jovi Ene

Câteva știri din lumea culturală românească (25 – 31 mai 2015)

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult