Stiri

Start pentru inscrierile Let’s Go Digital!

În perioada 3-12 iunie 2011 în cadrul celei de-a zecea ediţii a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF),  va avea loc cea de-a noua ediţie a atelierului de film Let’s Go Digital! organizat pentru al doilea an consecutiv in parteneriat cu Asociatia Culturala Control N.

Devenit deja o tradiţie de succes a TIFF-ului, care îl găzduieşte din iunie 2005, şi susţinut de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, Let’s Go Digital! se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani, din toata ţara, pasionaţi de film, fotografie, editare video.

Timp de 10 zile participanţii la proiect vor lua contact cu lumea filmului din interior, parcurgând intensiv toate etapele realizării unui film: scrierea scenariului, filmare, editare. Vor avea acces la aparatura profesională, fiind îndrumaţi de profesionişti din cinematografia română.

Nu în ultimul rând, tinerii se vor putea bucura de toate evenimentele festivalului şi vor avea ocazia de a intra în contact cu diferite personalităţi din industria cinematografică.

Cei 15 participanţi, aleşi pe baza unei preselecţii făcută de echipa de traineri care va susţine atelierul la Cluj, vor lucra în echipe de câte 3, pornind de la o temă dată, la finalul workshopului rezultând 5 filme de scurt-metraj. Acestea vor fi proiectate în ultima seară în faţa publicului festivalier, care va avea sarcina de a desemna cel mai bun film realizat in cadrul LGD 2011. Scurt-metrajul câştigător va fi premiat şi proiectat în cadrul Galei de Închidere a Festivalului Internaţional de Film Transilvania.

Atelierul se va desfăşura cu sprijinul Universitatii Sapienţia din Cluj-Napoca, ce îl va găzdui pentru al 5-lea an.

Pentru vizualizarea regulamentului şi înscriere, va rugăm accesaţi: http://www.tiff.ro/regulament/18 .

Ultima zi de primire a aplicaţiilor este 13 mai 2011.

Articole similare

Post-Bookfest 2015, Editura Meteor Press

Jovi Ene

Programul spectacolelor de licenta UNATC 14 februarie – 1 martie 2015

Jovi Ene

Concurs: Câștigă unul dintre cele 4 vouchere de 100 lei, valabile la Bookfest 2022!

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult