Stiri

Editura Herald – Lansarea a trei titluri noi in Colectia Cogito

Miercuri 21 septembrie 2011, Biblioteca Centrala Universitara a fost gazda lansarii a trei aparitii noi in colectia Cogito la Editura Herald.

“Traficul de cultura este legalizat” in perioada 17-24 septembrie la Evenimentul in aer liber numit STRADA DE C’ARTE. Si in aceeasi idee se inscriu si evenimentele gazduite de catre BCU, printre care lansari de carte (Editura Herald), teatru (Novocente cu Claudiu Bleont), concerte (Maria Raducanu), proiectii de filme (Calatoria lui Gruber), tururi ghidate, etc.

Trebuie sa spun fara nicio retinere ca pentru mine ora petrecuta ascultandu-i pe invitatii Editurii Herald la lansarea volumelor “Vointa de a crede” – William James, “Prietenul lui Nietzsche – istoria vietii lui Paul Deussen” – Heiner Feldhoff si “Misticism si logica – si alte eseuri” – Bertrand Russell, a fost o binecuvantare.

Ascultandu-i pe Bedros Horasangian – scriitor, pe Prof. Univ. Corneliu Sterian – traducator si pe Alexandru Anghel – coordonatorul Colectiei Cogito, sub moderarea lui Igor Mocanu – PR Executiv al Editurii Herald, m-am simtit partasa la conceptele si ideile inalte ale umanitatii si mandra de deosebita calitate intelectuala a personalitatilor prezente. Si am inteles o data in plus, cat de putin stiu inca si cat de mult mai am de citit si de invatat, dupa o viata in care nu a existat nicio zi in care sa nu citesc si sa invat.

Volumele lansate astazi, sub ochiul atent al Directorului Editurii, dl. Aurelian Scrima, “nu sunt bune” – parafrazandu-l pe unul dintre vorbitori, ci “sunt foarte bune”. Si cum viata este scurta si trebuie sa ne alegem cele mai bune si definitorii lecturi, va sfatuiesc sa luati aminte la aceste titluri si la oferta Editurii Herald care “ocupa un loc distinct pe piata de carte din Romania, aflandu-se la incidenta unor domenii precum religie, spiritualitate, psihologie si filozofie”. (www.edituraherald.ro)

Invitati:

Bedros Horasangian – scriitor
Prof. Univ. Corneliu Sterian – traducator
Alexandru Anghel – coordonatorul Colectiei Cogito
Moderator: Igor Mocanu (PR Executiv – Editura Herald)


Timp de 7 zile, incepand cu 17 septembrie, ora 17:00 si pana in 24 septembrie, ora 24:00, Editura Herald asteapta toti bucurestenii si vizitatorii capitalei sa participe la evenimentul cultural in aer liber denumit STRADA DE C’ARTE.
Strazile C.A. Rosetti, Boteanu si Golescu se transforma intr-o zona pietonala animata de carte, teatru, muzica, pictura, film, internet gratuit si ateliere de creatie pentru copii, alaturi de 14 edituri si 14 birouri de arhitectura.

Te asteptam in fiecare zi la standul Editurii Herald pentru a-ti oferi cele mai noi titluri cu reduceri intre 15-35%!

Articole similare

Scriitori cu pisici. Eveniment dedicat iubitorilor de literatură și pisici la Cărturești Verona

Jovi Ene

Atelier de scenaristică alături de Cecilia Ștefănescu și Cristi Puiu

Jovi Ene

Secretul suprematiei Vestului, descifrat de un istoric britanic

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult