Editorial Recomandat

Top 5 mașini de la Hollywood

pontiac_firebird_trans_am_knight_rider_desktop_1024x768_wallpaper286450Despre mașinile din filme am mai vorbit atunci când am prezentat ”Filmele polițiste și urmăririle cu mașini”, dar și când am discutat despre James Bond și gadget-urile sale sau despre James Bond și accesoriile sale.

Lumea filmelor este plină de mașini. De mașini de viteză. Iar multe dintre acestea au lăsat o urmă importantă în acțiunea acestor filme, astfel încât nu ni le putem închipui despărțite. Ce ar fi, de exemplu, seria Batman fără Bat Mobile, mașina acestuia? Eroii au nevoie de ceva în plus, pe lângă superputeri sau o forță fizică de invidiat: de echipamente utilate și unice, de mașini cu multe accesorii și care îi pot ajuta în lupta contra celor răi.

Topul de astăzi, un infografic de altfel, ne dă detalii interesante despre cele mai interesante mașini din filmele de la Hollywood: mașini rapide, mașini care dispar, mașini care călătoresc în timp. Despre fiecare dintre acestea veți citi multe amănunte: costuri, specificații sau îmbunătățiri. Care sunt acestea?

  • 1. Pontiac Trans-Am, supranumit KITT, din serialul Knight Rider (cu David Hasselhoff, cine își mai aduce aminte de el?)
  • 2. DeLorean DMC-12, mașina timpului din franciza ”Back to the Future
  • 3. ”Chitty Chitty Bang Bang” din filmul cu același nume. O mașină plăsmuită special pentru acest film, care merită revăzut
  • 4. Mașina-tanc contruit special pentru Batman, apărut în ”Batman Begins”
  • 5. Aston Martin DB5, mașina lui Bond, care a apărut prima dată în Goldfinger (1964) și care și-a păstrat vigoarea peste ani, fiind una din mașinile din Skyfall.

autoinsurance-coolestcars

Sursa: Dailyinfographic.com.

Articole similare

Fragment în avanpremieră: ”Istoria lacunelor. Despre manuscrise pierdute”, de Bogdan Suceavă

Jovi Ene

Top 10 filme despre trenuri și gări

Dan Romascanu

Filme, cărţi şi câteodată fotbal: World Cup 2014

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult