Editorial Recomandat

Filmele polițiste și urmăririle cu mașini

originalDacă este să ne amintim unele lucruri din filmele polițiste pe care le-am urmărit de-a lungul anilor, mai cu seamă în copilăria și adolescența noastră, când filmele nu puteau fi triate, ci vedeam cam tot ce se dădea la televizor sau pe la centrele de închiriat casete video, urmăririle cu mașini au un loc special. Mai cu seamă, dacă este să exemplificăm, urmăririle de mașini de pe străzile din San Francisco, din filmul cu același nume.

În infograficul de azi, facem o incursiune în urmăririle cu mașini de la Hollywood, descoperind care sunt cele mai rapide mașini, cele mai scumpe și cât costă, până la urmă, să produci o astfel de scenă:

-cea mai scumpă urmărire cu mașini a costat 40 de milioane de dolari, din ”The Matrix: Reloaded”;

-cele mai multe mașini distruse au fost în ”The Fast and the Furios” (2001)-aproximativ 200 de pagini;

-și multe alte lucruri interesante…

 

anatomy-of-a-hollywood-car-chase_513a2dcb502eb

Sursa

Articole similare

10 cărți non-fiction de la Editura Humanitas de citit la final de an 2018

Jovi Ene

Top 10 filme cu și despre primăvară

Dan Romascanu

Preambul la Festivalul Internațional de Film de Animație Anim’est 2013

Andreea Andrusca

1 comment

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult