Stiri

Legendarul actor John Rhys-Davies din Lord of the Rings vine sa isi intalneasca fanii din Romania la Comic Con!

daLegendarul actor John Rhys-Davies din trilogia The Lord of the Rings vine sa isi intalneasca fanii din Romania la East European Comic Con (EECC) pe 30 si 31 martie 2013 la Palatul National al Copiilor. Actorul galez a jucat pe scena alaturi de Harrison Ford si Sean Connery in Indiana Jones regizat de Steven Spielberg, interpretandu-l pe carismaticul Sallah. De asemenea, John Rhys-Davies a fost Generalul Leonid Pushkin din James Bond 007: The Living Daylights, pilotul Vasco Rodriguez din seria filmelor Shogun, precum si profesorul Maximilian Arturo din serialul de televiziune Sliders.

John Rhys-Davies va participa alaturi de Finn Jones, actorul care interpreteaza rolul lui Loras Tyrell, Cavalerul Florilor, din celebrul serial Game of Thrones (Urzeala Tronurilor), la Main Panel-urile organizate in cele doua zile ale conventiei Comic Con. Pentru aceste conferinte speciale, se vor pune in vanzare, cu o luna inainte de evenimentul EECC, 650 de bilete/zi care vor asigura accesul vizitatorilor numai Main Panel-uri. Numarul total al biletelor este de 4000 de bilete/zi. Aceste bilete ofera acces general la toate evenimentele din cadrul conventiei, cu exceptia conferintelor speciale.

gimliPe langa rolurile de succes din filme artistice, John Rhys-Davies si-a imprumutat vocea multor personaje de animatie precum Cassim din Aladdin and the King of Thieves, Man Ray din SpongeBob SquarePants si unor personaje din jocuri video precum Gimli din jocurile video The Lord of The Rings si Tobias din Freelancer.

EECC este prima conventie de acest gen organizata in Romania si isi propune sa ofere o experienta unica vizitatorilor. Evenimentul se va desfasura in Bucuresti, in perioada 30 – 31 martie 2013 la Palatul National al Copiilor.

Informatii suplimentare despre conventia EECC se gasesc pe site-ul evenimentului, www.comic-con.ro si pe pagina de facebook a EECC.

Printre partenerii media: Filme-carti.ro.

Articole similare

COSMOS: Obiecte cosmice exotice | cu invitatul Adrian Sonka, astronom

Jovi Ene

Concurs: Câștigă una dintre cele trei cărți ”Hiroshima”, de John Hersey, oferite de Editura Meteor Press! – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

LIM – Less is More continuă cu o nouă etapă – în România

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult