Recomandat Sex in literatura

Sex în literatură (8): Bohumil Hrabal

L-amservitperegeleAngliei5-pic“Dar Regele cauciucului mai aducea si alte lucruri extravagante – odata a venit cu asa-zisa <Mangaiere a vaduvelor>, dar eu n-am izbutit sa aflu niciodata ce voia sa fie aceasta Mangaiere, fiindca dumneaei era imbracata ca un clarinet, intr-un toc de panza, pe care toti il deschideau si pe loc il inchideau, trecandu-l mai departe cu repeziciune – si se invartea Mangaierea vaduvelor in jurul mesei si, fiecare cum o deschidea, scotea un racnet si o dadea urmatorului, iar eu, desi veneam mereu cu halbele de bere, tot nu izbuteam sa aflu ce era, de fapt, acel obiect menit sa aduca mangaiere vaduvelor noastre; alta data Regele cauciucului a venit cu o papusa gonflabila, societatea vesela era instalata la o masa in bucatarie, caci era iarna, vara stateau fie in dreptul popicariei, fie in preajma ferestrei, la o masa despartita de restul salii cu o portiera – si Regele cauciucului a inceput sa-i spuna papusii tot felul de vorbe si toti se tavaleau de ras, dar eu, va spun drept, nu gaseam nimic de ras in povestea aceea, papusa facea inconjurul mesei trecand, pe rand, la toti mesenii, dar acestia, indata ce-o aveau in brate, deveneau seriosi, obrajii li se imbujorau si se grabeau s-o paseze repede vecinului, in timp ce Regele cauciucului le dadea explicatii ca la scoala.

Da, domnilor, precum vedeti, aceasta este ultima noutate, un obiect sexual pentru pat, papusa de cauciuc numita Primavera si, cu aceasta Primavera, oricare dintre dumneavoastra poate sa faca ce vrea, caci precum vedeti, e aproape de marimea unei fete adulte, e excitanta, lipicioasa si calda, frumoasa si sexy cat cuprinde, milioane de barbati au salutat aparitia Primaverei de cauciuc pe care oricine o poate umfla cu gura lui. Asadar, aceasta femeie, creata cu suflarea dumneavoastra, le va reda barbatilor increderea de sine, o corectie perfecta si, in consecinta, bucuria unei placeri sublime, caci Primavera e fabricata, domnii mei, dintr-un cauciuc special, pubisul si coapsele sunt din cauciucul cacuciucurilor, o spuma de latex, iar deschizatura, domnilor, e prevazuta cu toare ridicaturile si adanciturile si impodobita cu tot ceea ce se cuvine sa aiba o femeie construita normal, asa cum scrie la carte; un vibrator minuscul, cu o baterie,  actioneaza, cu finete si gingasie, acest sex feminin, asigurandu-i o miscare fireasca si senzuala, in asa fel incat fiecare dintre dumneavoastra poate sa atinga o culme a placerii, dupa pofta inimii, si, totodata, sa ramana stapan pe situatie. Si, pentru a evita curatatul acestui sex feminin, va recomand sa folositi prezervativul Primeros, si pentru a va feri de de eventualele zgarieturi sau rosaturi, aveti aici, ma rog frumos, un tub cu crema de glicerina.” (pag. 42-43)

(L-am servit pe Regele Angliei”, de Bohumil Hrabal, Editura Art, București, 2012)

Articole similare

Sex în literatură (39): Alain Gavriluțiu și definiția orgasmului

Jovi Ene

Sex în literatură (24): Ioan T. Morar și sexul cu Ana Pauker

Jovi Ene

Sex în literatură (20): Superstiții despre sex

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult