Editorial Recomandat

50 de ani de gadget-uri James Bond

6a00d8351b44f853ef011168f92a1a970c-320wiDacă data trecută vă prezentam istoria filmelor cu James Bond, acum a venit vremea să punem accentul pe accesoriile acestuia de-a lungul celor 50 de ani și ceva de filme: Gadget-urile lui James Bond.

Pornind de la ochelarii tipici până la armele sale (pistolul Walther PPK a dat startul în ”Dr. No”, fiind urmat de Walther P99, în ”Tomorrow Never Dies”), de la camerele video minuscule până la telefoanele mobile (aproape întotdeauna Sony Ericcson), de la stilourile minune (care conținea acid în ”Octopussy” sau o grenadă, în GoldenEye) până la multitudinea de ceasuri și efectele ascunse ale acestora, aproape totul este conținut în acest infografic. Nu este uitată nici servieta-minune din ”From Russia with Love”.

Un capitol aparte cuprinde cele mai reprezentative mașini, de la Aston Martin DB5 până la… Aston Martin Vanquish.

Enjoy:

 

50-years-of-james-bond-gadgets_5112488b787ab

Sursa: TechTalk.

Articole similare

Top 5 cele mai bune filme văzute pe Netflix în aprilie 2018

Jovi Ene

Bibliotecile din America – exemplu pentru toată lumea

Jovi Ene

Un motel, un motelier și mama lui intră într-un bar. Despre „ne-sfânta treime”: Psycho la Apollo 111

Iulia Dromereschi

3 comments

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult