Editorial Recomandat

50 de ani de gadget-uri James Bond

6a00d8351b44f853ef011168f92a1a970c-320wiDacă data trecută vă prezentam istoria filmelor cu James Bond, acum a venit vremea să punem accentul pe accesoriile acestuia de-a lungul celor 50 de ani și ceva de filme: Gadget-urile lui James Bond.

Pornind de la ochelarii tipici până la armele sale (pistolul Walther PPK a dat startul în ”Dr. No”, fiind urmat de Walther P99, în ”Tomorrow Never Dies”), de la camerele video minuscule până la telefoanele mobile (aproape întotdeauna Sony Ericcson), de la stilourile minune (care conținea acid în ”Octopussy” sau o grenadă, în GoldenEye) până la multitudinea de ceasuri și efectele ascunse ale acestora, aproape totul este conținut în acest infografic. Nu este uitată nici servieta-minune din ”From Russia with Love”.

Un capitol aparte cuprinde cele mai reprezentative mașini, de la Aston Martin DB5 până la… Aston Martin Vanquish.

Enjoy:

 

50-years-of-james-bond-gadgets_5112488b787ab

Sursa: TechTalk.

Articole similare

Lansare ”Lebedele de pe Fifth Avenue”, de Melanie Benjamin, Humanitas Fiction

Cristina-Ionela Grigore

Realitatea poate fi mult mai îngrozitoare decât orice ficțiune: Top 5 filme despre DID – Dissociative Identity Disorder

Delia Marc

Strada – ca o scena de film, Strada – ca o pagina de carte

Delia Marc

3 comments

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult