Editorial

Bill Murray – câteva lucruri inedite

Bill-Murray-Youre-Awesome1Bill Murray – un actor versatil, care surprinde de fiecare dată.

Cu el începem seria infograficelor despre filme şi cărţi, pe care le-am adunat de ceva timp, în speranţa că vom avea timp vreodată să le postăm, împărtăşindu-le astfel cu voi.

Prima imagine este despre Bill Murray, un actor pe care îl apreciem mult şi despre care aflăm cu această ocazie lucruri interesante: se trezeşte zilnic la ora 5.59, este favoritul lui Wes Anderson (am scris şi noi despre ultima ispravă, Moonrise Kingdom), deţine patru echipe profesioniste de baseball din ligile inferioare, are cinci fraţi cu care deţine un restaurant în Florida, etc.

Enjoy!

Sursa: Guardian.co.uk.

Articole similare

“M-am născut singur, am rămas singur… Sunt Singular”: AG Weinberger, The Jewish Troubadour

Delia Marc

Surrogates (2009)

Jovi Ene

Top 5 cele mai bune filme văzute pe Netflix în aprilie 2022

Jovi Ene

1 comment

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult