Stiri

Disney+ în România. Un nou serviciu de streaming pentru cinefili cu gusturi selecte

Disney+ ajunge în România! Cu această veste încep acest comunicat de presă și cred că e o veste minunată pentru toți cinefilii, care vor să renunțe la piraterie și să aleagă vizionarea, în calitate impecabilă, a filmelor deja devenite clasice sau a peliculelor noi, experimentale, care vor fi disponibile pe Disney+ în Europa de Est, începând cu 14 iunie.

Am avut plăcerea de a urmări evenimentul live de prelansare a platformei, în care am aflat că vom avea acces la 6 subplatforme Disney+: cea originală, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star.

Disney+ va fi platforma care va revinventa „următoarea generație de povești Disney”, pe care veți putea viziona absolut toate filmele marca Disney, atât cele clasice, cât și cele noi.

Pixar ne va bucura, în continuare, cu diferite producții animate computerizate și potrivite pe categorii de vârstă. În portofoliu veți găsi desenele animate cu care deja ne-am obișnuit, dar și cu alte noutăți.

Star Wars este spațiul în care Lucas Film plasează toate producțiile din renumita sagă sci-fi cu care am crescut. Acum veți putea vedea toate episoadele producției, dar și serialele noi din Universul Star Wars, precum e Obi Wan Kenobi sau Mandalorian. În sfârșit, veți putea face adevărate maratoane cu războinici galactici, prințese curajoase și lupte infinite între rău și bine.

Fanii Marvel vor fi încântați să găsească toate producțiile acestei mărci într-un singur loc, inclusiv noutățile care urmează să apară, precum: „Thore: Love and Thnder”, „I am Groot” sau „She – Hulk”.

Și cei pasionați de știință vor savura toate emisiunile disponibile pe National Geographic, de la travel show-uri la emisiuni de cultură generală.

Subplatforma Star va fi o nouă dimensiune a distracției și va aduce în atenția publicului diferite reality show, precum este „The Kardashians”

Disney+ va fi accesibil pe orice tip de browser, pe Samsung SmartTV, smartphone-uri, tablete, calculatoare, Roku, Fire TV și două console: Xbox One și PS4, iar calitatea 4k va oferi posibilitatea unui deliciu cinematografic pentru a urmări cu plăcere emisiunile sau filmele dorite. În aceeași ordine de idei, trebuie să subliniez că va exista un control parental minuțios, care va îngrădi copii de orice conținut 18+.

Reiterez poziția companiei, care afirmă că „misiunea noastră (e) de a distra, informa și inspira oamenii din întreaga lume prin puterea de neegalat a poveștilor, reflectând brandurile emblematice, mințile creative și tehnologiile inovatoare”.

Fii gata de peste 700+ filme clasice, 900+ seriale și peste 150 de seriale marca Disney+, toate perfecte pentru a te relaxa în fața televizorului alături de cei dragi.

Articole similare

Înstrăinarea simțurilor într-un roman scris la patru mâini. „Perna cu fluturi”, de Doina Popescu și Daniela Ulieriu

Corina Moisei-Dabija

Semnal TV filme: weekend 4 – 6 aprilie 2012

Delia Marc

Humanitas și Humanitas Fiction la Gaudeamus 2018

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult