Interviu Recomandat

Interviu Filme-carti.ro pe BlogEvent.ro

Pe BlogEvent.ro se petrece pana pe 10 august 2012 Luna blogurilor cinefile. Asa ca ne-am prins si noi in acest joc, oferind de curand un (tri)interviu in care ne dezvaluim pasiunile cinefile, prietenia, dorinta de a ne dezvolta, felul cum ne-am intalnit, idei despre ce ne dorim de la cinematografie. Lipsa de timp si concediile si-au facut simtita prezenta si nu am reusit sa raspundem decat trei editori la intrebarile frumoase puse de cei de la BlogEvent.ro: Dan, Alartes si Jovi.

Dam legatura Lucianei:

„Despre cei de la Filme cărți am aflat abia când au răspuns campaniei noastre. Din clipa în care intri pe blog, ințelegi de ce sunt cei care au obținut Locul 2 pentru Cel mai bun blog cultural Roblogfest 2012. Pentru stilul simplu și sincer de a scrie, pentru talent, pentru pasiunea emanată de fiecare postare. Pentru felul armonios în care literatura și cinematografia se împletesc! 3 dintre membrii echipei și-au unit forțele, și au răspuns întrebărilor noastre!

1. Bună ziua dragi cinefili! Am să vă rog pentru început să prezentați echipa!

Jovi: Cum spunea colega noastra, Delia, in descrierea echipei noastre de pe blog, “suntem cativa entuziasti … suntem spectatori de filme si teatru, suntem cititori de carti, suntem ascultatori de muzica, suntem observatori si degustatori ai fenomenului artistic sub orice forma de manifestare, suntem turisti impatimiti de drumetii si calatorii, suntem contemporani in prezent cu reperele culturale solide  de ieri si cele inmugurite – de maine si avem dorinta si placerea de a ne impartasi pe acest blog impresiile de suflet si de gandire nascute din hrana noastra culturala zilnica.”

Cei cativa entuziasti, o adevarata echipa, sunt acum in numar de opt: Jovi-Project Manager si editor, Iulian-specialistul nostru in IT si un numar de sase editori permanenti-Codrut, Dan, Delia, Mihaela, Jules si Alartes.”

Continuarea pe BlogEvent.ro.

Articole similare

Prin blogosfera cinefila (16 – 22 septembrie 2013)

Jovi Ene

Rezistența franceză în cel de-al doilea război mondial: ”Doamna de la Ritz”, de Melanie Benjamin

Jovi Ene

Solyaris (1972)

Jovi Ene

1 comment

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult