Filme Filme americane Recomandat

Fun in Acapulco (1963)

Fun in Acapulco (1963)
Regia: Richard Thorpe
Distributia: Elvis Presley, Ursula Andress, Elsa Cárdenas, Larry Domasin, Alejandro Rey

Nici aici Elvis nu scapa de cele doua femei care ii dau tarcoale in fiecare film si care ii infierbanta sangele. Nu este decis, este si greu sa se decide intre o frumoasa tanara aspiranta la cetatenia americana (Ursula Andress) si o focoasa luptatoare cu taurii (Elsa Cárdenas) si se imparte intre ele pentru a le cunoaste mai bine, afland in cele din urma care este cea care il doreste cu adevarat si care nu il iubeste doar din interes. Este un musical romantic autentic de tip Elvis Presley, insa este si un film despre prietenia autentica.

Ursula Andress si Elvis

Mike Windgren lucreaza pe o barca pe coasta Mexicului, cand se trezeste ca este dat afara si trebuie sa supravietuiasca in orasul Acapulco, pana la expirarea vizei de sedere. Prietenia lui cu un copilas, Raoul Almeido, devine una dintre frati de sange, aproape dezinteresata si ii aduce binemeritatul succes, datorita vocii frumoase pe care o are, simtului artistic, fiind in curand dorit in formatiile lor de cluburile din statiunea mexicana. El insa ascunde un secret teribil: a facut parte dintr-o familie de circari, iar la un spectacol, un cumplit accident (neatentie? lipsa de concentrare?) a facut ca fratele lui Mike sa moara, iar acesta sa se invovateasca pentru aceasta moarte.

Apar cele doua femei, apare o competitie intre doi barbati pentru acestea, dar si pentru prestigiul lor. In rest, sunt aceleasi stereotipuri din filmele lui Elvis: femei frumoase, muzica de calitate (nu extraordinara aici si nici foarte antrenanta, insa concentrata pe specificul mexican), multa voie buna si necesarul si obligatoriu happy-end. Ca de obicei, va las in compania unor cantece din film, mult mai expresive decat o recenzie exhaustiva.

Nota: 7/10

Articole similare

Prin blogosfera cinefila (17 – 23 septembrie 2012)

Jovi Ene

O mamă își caută fiul: Changeling (2008)

Dan Romascanu

Top 5 cele mai bune filme văzute pe Netflix în mai 2022

Jovi Ene

1 comment

comedii 2 ianuarie 2011 at 22:25

L-am vazut cand eram copil, e destul de fain, un adevarat clasic. Are cateva situati foarte funny. Merita vazut. Multumesc pentru idee.

Reply

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult