Stiri

PROMS Jazz & Classic Tour 2010

“Un concert pentru inima, minte si suflet prezentat intr-un stil urban, rafinat”

Luigi Gageos – producator eveniment

Definit ca eveniment – concert, PROMS – Jazz & Classic aduce un concept muzical nou – un melanj spectaculos intre artisti de jazz si clasic care interpreteaza impreuna, intr-o maniera rafinata aranjamente muzicale special compuse pe teme cunoscute de jazz, blues, pop, muzica clasica sau de film. Concertele PROMS sunt pline de culoare si muzica, fiind un show atragator pentru publicul larg, indiferent de varsta sau educatie muzicala.

Grupul PROMS include muzicieni de top de jazz și clasic, din diferite tari, laureati a prestigioase festivaluri internationale, care dau consistenta, autenticitate si savoare fiecarui eveniment.

Productia inedita PROMS – Jazz & Classic Tour, realizata de jmEvents, se distinge prin originalitate, dar si prin dimensiunea europeana de amploare, desfasurandu-se  in perioada decembrie 2010 – mai 2012 in 5 tari: Franta, Germania, Italia, Moldova si Romania.

Primele concerte vor avea loc in Romania:

§  Sibiu / 8 decembrie / 20:00 / Sala Thalia

§  Bucuresti / 9 decembrie / 20:00 / Sala Panorama

avand ca invitat special renumita Orchestra da Tre Soldi, pe care prestigiosul Jazz       Magazine l-a recompensat in 2008 cu nominalizarea la albumul de jazz al anului,    “Best Jazz”.

Articole similare

Sali pline la filme romanesti

Jovi Ene

Concursul de debut literar „Incubatorul de condeie” este în desfășurare

Jovi Ene

Câteva știri din lumea culturală românească (21 – 27 martie 2016)

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult