Stiri

Primăvara începe cu filme și seriale pe Netflix! | Martie pe Netflix

Începe primăvara aceasta cu filme, seriale și sezoane noi din producțiile tale preferate! Pentru luna martie, ți-am pregătit Elite: Sezonul 3, Ozark: Sezonul 3, The Protector: Sezonul 3, The Valhalla Murders, The Kingdom: Sezonul 2, Spenser Confidential, The Platform, Uncorked, Dirty Money: Sezonul 2, The Boss Baby: Back in Business: Sezonul 3. Pe lângă acestea, te așteptăm cu noi titluri de la Studio Ghibli și încă multe altele!

Titluri originale Netflix

1 MARTIE 2020

Go! Go! Cory Carson: Season 2 – Tit-Tit! Matei Mașinescu: Sezonul 2

Petreceri pe alei, vânători de comori și mers la doctor pentru o pană de cauciuc. Indiferent ce-i oferă viața, Matei are rezervorul plin și e gata să pornească la drum!

3 MARTIE 2020

Taylor Tomlinson: Quarter-Life Crisis – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX – Taylor Tomlinson: Criza de sfert de viață

Comediana Taylor Tomlinson a ajuns la 25 de ani și s-a săturat. De la întâlniri cu ratați la o logodnă eșuată, Taylor ia în vizor alegerile pe care le-a făcut în viață.

4 MARTIE 2020

Riverdale: Season 4 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX (săptămânal)

Între aventuri îndrăznețe și tenebre terifiante, Riverdale experimentează o nouă latură a durerii, iar gașca se pregătește de testul suprem: ultimul an de liceu.

5 MARTIE 2020

Castlevania: Season 3 – ANIME NETFLIX

Belmont și Sypha se opresc într-un sat cu secrete sinistre, Alucard îndrumă niște admiratori, iar Isaac încearcă să-l găsească pe Hector.

Mighty Little Bheem: Festival of Colors – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Micuțul Bheem: Festivalul culorilor

Urmărește-l pe bebelușul Bheem în evoluții surprinzătoare pe scenă, pulverizând culori cu prietenii și în alte aventuri de la festivalul de primăvară.

6 MARTIE 2020

El silencio de la ciudad blanca – FILM NETFLIX – Titlu localizat: Liniștea orașului alb

Un detectiv urmărește un ucigaș responsabil de o serie de crime ritualice, care a terorizat un oraș din Țara Bascilor vreme de zeci de ani.

Guilty – FILM NETFLIX – Cine e vinovat?

Când un student seducător este acuzat că a violat o studentă mai puțin populară, iubita lui explorează diferitele versiuni ale poveștii pentru a afla adevărul.

I Am Jonas – FILM NETFLIX – Viața lui Jonas

Un trecut haotic îl urmărește pe Jonas, care își amintește povestea de dragoste adolescentină cu Nathan, un băiat impulsiv și complicat, dar irezistibil.

Paradise PD: Part 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Paradise Police: Partea 2

Diabolicul lider mafiot domină orașul Paradise, iar echipa se confruntă cu conflicte dure, planuri murdare, fetișuri perverse și o amenințare nucleară.

Spenser Confidential – FILM NETFLIX

Proaspăt ieșit din închisoare, Spenser investighează o crimă surprinzătoare și este atras din nou în lumea interlopă din Boston. Cu Mark Wahlberg în rolul principal.

The Protector: Season 3 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Ultimul protector al orașului: Sezonul 3

Istanbulul se scufundă în haos, iar Hakan înfruntă un Nemuritor teribil, care vrea să pună mâna pe cheia pentru distrugerea orașului.

Ugly Delicious: Season 2 – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Dave pornește spre Mumbai, Sydney, Istanbul și alte destinații în căutarea unor meniuri uimitoare și se pregătește pentru cea mai mare aventură din viața sa: va fi tătic.

8 MARTIE 2020

Sitara: Let Girls Dream – FILM NETFLIX – Sitara: Lăsați fetele să viseze

O fată din Pakistan visează să fie pilot, neștiind că tatăl ei are de gând să o mărite cu un bărbat mult mai în vârstă. Regia: Sharmeen Obaid-Chinoy, premiată cu Oscar.

10 MARTIE 2020

Carmen Sandiego: To Steal or Not to Steal – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Carmen Sandiego: A fura sau a nu fura

În această aventură interactivă, tu controlezi acțiunea și o ajuți pe Carmen să-i salveze pe Ivy și Zack, care au fost capturați de VILE în timpul unui jaf în Shanghai.

Marc Maron: End Times Fun – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX – Marc Maron: E sfârșitul lumii, nu?

Un nou program special de stand-up cu comedianul Marc Maron.

 11 MARTIE 2020

Dirty Money: Season 2 – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Bani murdari: Sezonul 2

Imperii corporatiste clădite pe minciuni. Scandaluri care au șocat lumea. Serialul revine cu un al doilea sezon și noi povești despre lăcomie, îndrăzneală și corupție.

On My Block: Season 3 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – În cartier: Sezonul 3

Sezonul 3 al acestui serial de comedie urmărește un grup de prieteni care înfruntă provocările maturizării într-un cartier sordid din Los Angeles.

The Circle Brazil – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – The Circle: Brazilia

Să fii tu însuți sau altcineva? Jucătorii trebuie să se decidă, în timp ce urmăresc să câștige premiul în bani oferit când această emisiune-concurs sosește în Brazilia.

 13 MARTIE 2020

100 Humans – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – 100 de oameni: Sezonul 1

O sută de voluntari foarte diferiți participă la experimente care abordează probleme legate de vârstă, sex, fericire și alte caracteristici umane.

BEASTARS – ANIME NETFLIX

Într-o lume populată de animale inteligente, instinctele carnivore ale unui lup cu suflet bun se trezesc atunci când o crimă tulbură apele la școala sa.

Bloodride – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Pe căi bizare: Sezonul 1

Un serial-antologie norvegian, care combină stilul horror cu umorul negru scandinav, în care fiecare poveste se desfășoară în propriul univers plin de realism, dar bizar.

Elite: Season 3 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Elita: Sezonul 3

Atunci când încă un elev este ucis, este declanșată o nouă investigație. Elevii privesc către viitor, în timp ce consecințele trecutului continuă să-i urmărească.

Go Karts – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

După ce se mută într-un nou oraș cu mama lui, un adolescent descoperă cursele de carturi de mare viteză și devine ucenicul unui fost pilot cu un trecut enigmatic.

Lost Girls – FILM NETFLIX – Fete dispărute

În această dramă bazată pe fapte reale, o mamă încearcă să-și găsească fiica dispărută și descoperă o serie de cazuri de crimă nerezolvate. Cu Amy Ryan și Gabriel Byrne.

Kingdom: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Regatul: Sezonul 2

Plasată în Coreea, în epoca dinastiei Joseon, această dramă cu zombi revine cu sezonul 2.

The Valhalla Murders – SERIALE ORIGINALE NETFLIX  – Crimele din Valhalla

O ambițioasă detectivă islandeză face echipă cu un polițist din Norvegia pentru a investiga o serie de crime care ar putea fi legate de o teribilă traumă.

Women of the Night – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

16 MARTIE 2020

The Boss Baby: Back in Business: Season 3 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Bebe Șef: Înapoi la treabă: Sezonul 3

După ce își pierde slujba de la Bebe Cor, Bebe Șef lucrează pe cont propriu și își transformă grupul de joacă într-o echipă de teren. Să înceapă misiunea crucială!

 17 MARTIE 2020

Bert Kreischer: Hey Big Boy – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX – Bert Kreischer: Sunt băiat mare

Un nou program special de stand-up cu comedianul Bert Kreischer.

20 MARTIE 2020

Archibald’s Next Big Thing: Season 2 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Aventurile lui Archibald: Sezonul 2

De la aventuri în natură la cumpărături extravagante, Archibald abia așteaptă să experimenteze tot ceea ce are de oferit această lume mare și minunată.

Buddi – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Amicii

Acest serial distractiv și plin de culoare, adresat copiilor sub patru ani, urmărește aventurile de zi cu zi a cinci „Amici”.

Dare Me – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Să nu îndrăznești

Secrete, conflicte și primejdii dezlănțuite de sosirea unei noi antrenoare zguduie o echipă de majorete de liceu, condusă de Beth și de prietena ei loială, Addy.

Dino Girl Gauko: Season 2 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Gauko, fetița-dinozaur: Sezonul 2

Naoko și prietenii ei au noi aventuri bizare cu extratereștri, roboți și cu Gauko, fetița-dinozaur. Orășelul lor aparent obișnuit are ciudățeniile sale!

Fangio: El hombre que domaba las maquinas – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Fangio: Omul care a îmblânzit mașinile

La începutul anilor ’50, Juan Manuel Fangio era regele Formulei 1, câștigând cinci campionate mondiale înainte de apariția echipamentelor de protecție și siguranță.

Feel Good – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Vreau să mă simt bine

Mae Martin își interpretează propriul rol de comediană care trăiește la Londra, are o nouă relație și se luptă să nu revină la dependență.

Greenhouse Academy: Season 4 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Greenhouse Academy: Sezonul 4

Această dramă cu adolescenți bazată pe serialul israelian premiat „Ha-Hamama” revine cu un al patrulea sezon.

Maska – FILM NETFLIX – Mirajul

Un tânăr își propune să devină star de cinema, dar o iubire de o vară îi arată diferența subtilă dintre visuri și iluzii. Cu Manisha Koirala. 

Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker: Limited Series – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Madam C.J. Walker: Milionară prin forțele proprii: Miniserial

Acest miniserial urmărește traseul incredibil al unui personaj real: Madam C.J. Walker, prima femeie afro-americană care a ajuns milionară prin forțe proprii.

The Letter for the King – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Scrisoarea pentru rege

În acest captivant serial de fantezie, soarta unui regat se află în mâinile unui băiat care își asumă misiunea de a transmite un mesaj secret.

The Platform – FILM NETFLIX – Platforma

Într-o închisoare în care unii deținuți mănâncă mai bine decât alții, cineva încearcă să producă o schimbare pentru ca toată lumea să fie tratată la fel.

Tiger King: Murder, Mayhem and Madness – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Regele tigrilor: Miniserial

Acest miniserial analizează universul tulbure al crescătorilor de tigri, dezvăluind ciocnirile violente dintre diferitele grupuri.

Ultras – FILM NETFLIX

O poveste despre prietenia dintre generații și maturizare, pe fondul ultimelor cinci săptămâni ale unui campionat de fotbal și al culturii ultrașilor.

 23 MARTIE 2020

Sol Levante – ANIME NETFLIX – Soarele răsare la est

Un proiect experimental realizat de Netflix și Production I.G, o companie de top în producția de anime din Japonia: primul scurtmetraj anime 4K HDR, desenat manual.

25 MARTIE 2020

Crip Camp: A Disability Revolution – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Crip Camp: O tabără revoluționară

Lângă Woodstock, într-o tabără de vară pentru adolescenți cu dizabilități, are loc o adevărată revoluție care transformă vieți și declanșează o întreagă mișcare.

 25 MARTIE 2020

Curtiz – FILM NETFLIX – Curtiz – Regizorul maghiar care a răscolit Hollywoodul

În 1942, ambițiosul și arogantul regizor de film Michael Curtiz are de-a face cu intrigi de studio și drame de familie, în timp ce filmează pelicula „Casablanca”.

20 MARTIE 2020

Signs – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Semne

Cazul unei tinere ucise seamănă cu o crimă veche de un deceniu, iar noul comandant de poliție se vede nevoit să rupă tăcerea care învăluie un orășel din Munții Bufniței.

25 MARTIE 2020

The Occupant – FILM NETFLIX – Aici e acasă

Când este nevoit să-și vândă apartamentul, un bărbat ajunge să aibă o obsesie legată de familia care locuiește acum acolo și decide să-și reia viața pierdută.

YooHoo to the Rescue: Season 3 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – YooHoo sare-n ajutor: Sezonul 3

E timpul pentru o nouă aventură! YooHoo și adorabila sa echipă salvează animale în misiunile lor din jurul lumii.

26 MARTIE 2020

7SEEDS: Part 2 – ANIME NETFLIX – Proiectul 7SEEDS: Partea 2

Lumea cunoscută lor a dispărut demult. Noul mediu e periculos, dar mai periculoși sunt ceilalți oameni. Bazat pe manga premiată, semnată de Yumi Tamura.

Black Lightning: Season 3 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Fulgerul Negru: Sezonul 3

Cress Williams („Prison Break”) întruchipează primul mare supererou afro-american din universul DC în acest serial cu o narațiune complexă, care revine cu sezonul 3.

Unorthodox – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Neortodox

O tânără fuge din Brooklyn la Berlin pentru a scăpa de o căsătorie aranjată. Dar trecutul o ajunge din urmă.

27 MARTIE 2020

Car Masters: Rust to Riches: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Restauratorii: De la rugină la glorie: Sezonul 2

Mașini clasice sunt cosmetizate la greu cu aportul Gotham Garage, o echipă de californieni pricepuți, dedicați înnoirii și comercializării simpaticelor mașini vintage.

Dragons: Rescue Riders: Hunt for the Golden Dragon – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Dragons: Rescue Riders: Hunt for the Golden Dragon

Pentru Salvatorii Înaripați începe o legendară vânătoare de comori atunci când trebuie să găsească un neprețuit ou de dragon auriu și să-l păzească de pirați.

 Il processo – SERIALE ORIGINALE NETFLIX  – Procesul

Uciderea unei adolescente afectează o procuroare cu legături cu victima, un avocat care speră la cazul carierei lui și o suspectă care susține că este nevinovată.

Mark of the Devil – FILM NETFLIX – Semnul diavolului

Două surori deschid o carte străveche și eliberează răul în lumea noastră, iar un preot posedat și chinuit de propriii lui demoni devine singura lor salvare.

Ozark: Season 3 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Ozark: Sezonul 3

Serialul distins cu premiul Emmy despre o familie din suburbii, care trebuie să spele milioane de dolari în munții Ozark din Missouri revine cu sezonul 3.

The Decline – FILM NETFLIX 

True: Wuzzle Wegg Day – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – True: Surpriza ouălor de Paști

Căutând un ou perfect, Bartleby crede că vede un monstru. Oare Regele Curcubeului va fi nevoit să anuleze Ziua ouălor de Paști, sau va reuși True să salveze situația?

 Uncorked – FILM NETFLIX –  Destupat

Un tânăr își înfruntă tatăl atunci când își urmează visul de a deveni maestru somelier, în loc să preia afacerea familiei.

 ÎN CURÂND

ARASHI’s Diary -Voyage-: Episode 3 & 4 – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX –  Jurnalul trupei ARASHI: Voiaj: Episoadele 3 și 4

La douăzeci de ani de la debutul trupei Arashi, alătură-te muzicienilor într-o nouă călătorie și descoperă-le viața, talentul și ceea ce oferă lumii.

 Ladies Up – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX

Comedienele indiene Prashasti Singh, Kaneez Surka, Supriya Joshi și Niveditha Prakasam sunt pe val și aduc umorul lor fără opreliști în acest serial de stand-up.

 The English Game – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Sportul englez

În Anglia anilor 1870, doi fotbaliști din clase sociale diferite leagă o prietenie care transformă un sport dedicat exclusiv aristocraților într-o activitate pentru mase.


Titluri licențiate – România

01 MARTIE 2020

Area 51 – Zona 51: Dosarele

Arrietty – Lumea secretă a lui Arrietty

Bakugan: Battle Planet         

Bhangra Paa Le

Cowboys & Aliens – Cowboys & Extratereştri

JoJo’s Bizarre Adventure: Season 1

JoJo’s Bizarre Adventure: Stardust Crusaders

Jumanji: Welcome to the Jungle      

Lemonade     

My Neighbors the Yamadas – Familia Yamada

Nausicaä of the Valley of the Wind – Nausicaa

Princess Mononoke – Prințesa Mononoke

Spider-Man 2 – Omul-Păianjen 2

Spirited Away – Călătoria lui Chihiro

Tammy                    

The Cat Returns – Regatul pisicilor

The Mask – Masca            

The Tale of The Princess Kaguya – Povestea prințesei Kaguya

The Terminal – Terminalul

The Uninvited – Intrușii

Velvet Colección: Grand Finale

Voice – Vocea            

The Warriors – Războinicii                

Wild Things – Jocuri periculoase     

Wonder – Minunea        

02 MARTIE 2020

Secretul fericirii

The Twelve: Season 1          

03 MARTIE 2020

Men on a Mission: 2019 (săptămânal) – Bărbați în misiune     

Za niebieskimi drzwiami

05 MARTIE 2020

DC’s Legends of Tomorrow: Season 5 (săptămânal)

Hook: Season 1 (săptămânal)                     

06 MARTIE 2020

The Underclass: Season 1 (săptămânal) – O clasă aparte          

Wassup Man GO!: Season 1

09 MARTIE 2020

Fifty Shades Freed – Cincizeci de umbre descătușate

10 MARTIE 2020

Insidious: The Last Key        

Men on a Mission: 2019 (săptămânal) – Bărbați în misiune     

12 MARTIE 2020

DC’s Legends of Tomorrow: Season 5 (săptămânal)                               

Epava

Dimineata care nu se va sfarsi         

Hook: Season 1 (săptămânal)

Mission: Impossible – Fallout            

Vara s-a sfarsit                     

13 MARTIE 2020

DC’s Legends of Tomorrow: Season 5 (săptămânal)

The Underclass: Season 1 (săptămânal) – O clasă aparte                      

16 MARTIE 2020

Spirit Riding Free: Season 1          

Spirit Riding Free: Season 2            

Spirit Riding Free: Season 5

Spirit Riding Free: Season 6            

Spirit Riding Free: Season 7

Spirit Riding Free: Season 8

17 MARTIE 2020

Men on a Mission: 2019 (săptămânal) – Bărbați în misiune     

19 MARTIE 2020

Hook: Season 1 (săptămânal)                     

20 MARTIE 2020

DC’s Legends of Tomorrow: Season 5 (săptămânal)

The Underclass: Season 1 (săptămânal) – O clasă aparte          

22 MARTIE 2020

Phantom Thread – Firul fantomă

The Blacklist: Season 7 (săptămânal) – Lista neagră              

24 MARTIE 2020

1945

Men on a Mission: 2019 (săptămânal) – Bărbați în misiune

25 MARTIE 2020

Chris D’Elia: UNT Hour Special

Tom Segura: UNT 2020 Stand Up Special (English)                     

26 MARTIE 2020

Hook: Season 1 (săptămânal)

Signs: Season 1 – Semne           

27 MARTIE 2020

The Underclass: Season 1 (săptămânal) – O clasă aparte          

28 MARTIE 2020

DC Super Hero Girls: Season 1                  

Ma Sheela Homecoming Special                

PJ Masks: Season 2 – Eroii în pijama           

Suits: Season 7 (săptămânal) – Costume                   

29 MARTIE 2020

The Blacklist: Season 7 (săptămânal) – Lista neagră              

31 MARTIE 2020

Battle: Los Angeles – Invadarea lumii: Bătălia Los Angeles                      

Deliver Us from Evil – …și ne izbăvește de Cel Rău…        

Here Comes the Boom – Categoria grea în acțiune     

Jack and Jill  – Jack și Jill

Men on a Mission: 2020 (săptămânal) – Bărbați în misiune     

Spanglish – Cum să nu devii american

The Condemned 2 – Condamnatul 2: O pradă în pustiu

Tulsidas Junior

White House Down – Alertă de grad zero               

ÎN CURÂND

Better Call Saul: Season 5

Outlander: Season 5 – Străina

Articole similare

Noutăți Publica la Gaudeamus 2016

Jovi Ene

Marea tradiție contemplativă a Apusului (eveniment)

Jovi Ene

Evenimentele editurii Vremea la Bookfest

Codrut

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult