Stiri

Noutăți săptămânale Netflix: Rebel Moon: A Child of Fire, The Crown Sezonul 6

Netflix lansează trailerul oficial pentru REBEL MOON: A CHILD OF FIRE

REGIZAT DE: Zack Snyder

SCRIS DE: Zack Snyder, Kurt Johnstad, Shay Hatten

PRODUS DE: Deborah Snyder, Eric Newman, Zack Snyder, Wesley Coller

PRODUCĂTORI EXECUTIVI: Bergen Swanson, Sarah Bowen, Shay Hatten, Kurt Johnstad

CU: Sofia Boutella, Djimon Hounsou, Ed Skrein, Michiel Huisman, Doona Bae, Ray Fisher, cu Charlie Hunnam și Anthony Hopkins ca vocea lui Jimmy”.  Din distribuție fac parte și Staz Nair, Fra Fee, Cleopatra Coleman, Stuart Martin, Ingvar Eggert Sigurðsson, Alfonso Herrera, Cary Elwes, Rhian Rees, E. Duffy, Jena Malone, Sky Yang, Charlotte Maggi, Corey Stoll

DATA DE LANSARE PENTRU PARTEA I: 22 decembrie 2023

SINOPSISZack Snyder, regizorul filmelor 300, Man of Steel și Army of the Dead, aduce REBEL MOON, un eveniment epic științifico-fantastic, aflat în lucru de decenii. Când o colonie pașnică de pe o lună aflată la marginea universului este amenințată de armatele tiranicului Regent Balisarius, Kora (Sofia Boutella), o străină misterioasă care trăiește printre săteni devine singura lor speranță de supraviețuire. Kora trebuie să găsească luptători antrenați care să o ajute în misiunea imposibilă de a ține piept acestei forțe copleșitoare. Ea reușește să adune un mic grup de războinici compus din străini, insurgenți, țărani și orfani de război, sosiți din lumi diferite și la fel de dornici de izbăvire și răzbunare. În timp ce umbra unui întreg regat se așterne peste luna cea mai neașteptată, se naște o nouă armată formată din eroi.


The Crown Sezonul 6 | Imagini si un nou clip cu Elizabeth Debicki

Netflix dezvăluie noi imagini cu Elizabeth Debicki în rolul Prințesei Diana și un nou clip în care actrița vorbește despre Diana Spencer și Dodi în The Crown

Fotografiile sunt inspirate de coperta Vanity Fair din 1997.

Credit foto: Charlotte Hadden

Elizabeth Debicki oferă propria interpretare uneia dintre ședințele foto celebre ale Prințesei Diana, în parteneriat cu fotografa Charlotte Hadden. Imaginile sunt lansate astăzi de Netflix.

Fotografiile au fost făcute la Elstree anul acesta, în timpul filmărilor sezonului șase al serialului The Crown, pentru a fi folosite ca decor în apartamentul Dianei din Kensington Palace.

Ședința foto originală realizată de Mario Testino, care a servit drept inspirație pentru imaginile actuale, a fost publicată în 1997 în Vanity Fair, în cadrul unui interviu cu Prințesa Diana. 

Fotografa Charlotte Hadden spune „Când am primit tema de a reinterpreta această ședință foto, am fost extrem de încântată, dar și puțin agitată. A trebuit să găsim un echilibru între propria noastră perspectivă și să ne asigurăm că va fi asociată cu celebrul photoshoot al lui Testino cu Diana.

Îmi amintesc foarte bine acea ședință foto. Ce m-a impresionat mereu a fost simplitatea fotografiilor, lumina naturală, spațiul alb și curat cu o singură canapea. Câteva imagini sunt chiar puțin neclare… focusul fiind pe frumusețea și autenticitatea Dianei. 

A fost o bucurie să colaborez cu Elizabeth pentru acest proiect. Am mai lucrat cu ea în trecut, iar acest lucru ne-a ajutat să construim o relație bazată pe încredere și apreciere. Presiunea rolului Prințesei Diana este inimaginabilă. Elizabeth o interpretează atât de bine încât am simțit o emoție ireală, profundă. Am vrut ca ea să conducă modul în care o portretizează pe Diana și am surprins asta cât de autentic am putut.”

De când a fost lansat pe Netflix în 2016, The Crown a obținut o multitudine de premii și nominalizări. Printre acestea se numără 27 de nominalizări la BAFTA, 19 nominalizări și 7 premii la Globurile de Aur, 69 de nominalizări la Premiile Emmy de-a lungul celor cinci sezoane precedente și 21 de premii pentru primele patru sezoane.

Despre The Crown:

Inspirată de evenimente reale, această dramatizare fictivă spune povestea reginei Elisabeta a II-a și evenimentele politice și personale care i-au modelat domnia.

Logline Sezonul 6:

Între prințesa Diana și Dodi Fayed înflorește o relație, înaintea unui accident de mașină cu un deznodământ tragic.

Datele premierei: 16 noiembrie și 14 decembrie 2023

Format: 10 episoade x 60 de minute [Partea 1 – 4 episoade / Partea 2 – 6 episoade]

Creat și scris de: Peter Morgan

Producători executivi: Peter Morgan, Suzanne Mackie, Andy Harries, Stephen Daldry, Matthew Byam Shaw și Robert Fox.

Cu: Imelda Staunton în rolul Reginei Elisabeta a II-a, Jonathan Pryce în rolul Prințului Philip, Lesley Manville în rolul Prințesei Margaret, Dominic West în rolul Prințului Charles, Elizabeth Debicki în rolul Prințesei Diana, Claudia Harrison în rolul Prințesei Anne, Olivia Williams în rolul Camilla Parker Bowles, Bertie Carvel în rolul Tony Blair, Salim Daw ca Mohamed Al Fayed și Khalid Abdalla ca Dodi Fayed.

Partea 1 – Rufus Kampa (Prințul William) și Fflyn Edwards (Prințul Harry)

Partea 2 – Ed McVey (Prințul William), Luther Ford (Prințul Harry) și Meg Bellamy (Kate Middleton)

Articole similare

Top 5 cele mai bune filme văzute pe Netflix în mai 2018

Jovi Ene

Dance Trip: Proiecție. Performance. Discuție, cu Virginia Negru

Jovi Ene

Două titluri noi la Editura Seneca, volume semnate de Fred Vargas și Donald Robertson

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult