Stiri

Noutăți săptămânale Netflix: One Piece, The Witcher

ONE PIECE | Trailer oficial, noi imagini si o scrisoare de la creatorul Eiichiro Oda

Seria live-action, creată în parteneriat cu Shueisha și produsă de Tomorrow Studios,

va avea premiera pe 31 august, doar pe Netflix.

Pentru a sărbători ziua globală a ONE PIECE, Netflix a lansat weekendul acesta trailerul oficial pentru mult așteptatul serial live-action ONE PIECE. Alături de acesta, au fost publicate o serie de noi imagini, precum și o scrisoare de la Eiichiro Oda, creatorul fenomenului global.

ONE PIECE, o aventură legendară în largul mării, cu Iñaki Godoy în rolul lui Monkey D. Luffy, Mackenyu în rolul lui Roronoa Zoro, Emily Rudd în rolul lui Nami, Jacob Romero în rolul lui Usopp și Taz Skylar în rolul lui Sanji, are premiera pe 31 august, doar pe Netflix.

Oda-Sensei împărtășește gândurile sale despre adaptarea live-action a seriei, despre producție, schimbările față de manga, precum și despre distribuție și echipă. Printre cele mai importante aspecte, se numără:

  • „Am să vă spun. La acest serial nu s-au făcut compromisuri!”.
  • „A implicat o mulțime de lucruri. Efortul depus de actori, clădirea universului și a costumelor, prezentarea acțiunii într-un mod în care să poată fi  filmată cu actori reali, dialogul și întregul proces prin care atâția oameni și-au unit forțele a fost în sine o sărbătoare.”
  • „Producătorii și echipa excelează în domeniul live-action și sunt mari fani One Piece. Cu cât cunoști mai bine universul One Piece, cu atât o să observi mai bine cu cât drag au lucrat la acest proiect”.
  • „Am ajuns să îndrăgesc atât de mult echipa de producție și actorii, încât de abia aștept ca fanii de pretutindeni să le recunoască meritele, iar în cazul în care mai sunt și nemulțumiri, voi fi alături de ei pentru a le înfrunta împreună!”.

DESPRE ONE PIECE: Bazat pe cea mai bine vândută serie manga japoneză din istorie, semnată de Eiichiro Oda, ONE PIECE este o aventură pe mare cum nu s-a mai văzut. De când se știe, tânărul aventurier Monkey D. Luffy tânjește după libertate. Luffy își lasă în urmă satul natal și pornește într-o călătorie plină de pericole, în căutarea legendarei comori ONE PIECE, pentru a deveni Regele Piraților! Dar, pentru a-și împlini visul, Luffy va trebui să adune echipajul pe care și l-a dorit dintotdeauna, să găsească un vapor, să verifice fiecare centimetru de ocean și să devanseze marinarii, păcălind rivali periculoși care-l așteaptă la fiece cotitură.

Cu Iñaki Godoy în rolul lui Monkey D. Luffy, Mackenyu în rolul lui Roronoa Zoro, Emily Rudd în rolul lui Nami, Jacob Romero în rolul lui Usopp și Taz Skylar în rolul lui Sanji, ONE PIECE este o aventură live-action cu pirați, creată în parteneriat cu Shueisha și produsă de Tomorrow Studios și Netflix. Matt Owens și Steven Maeda au rolul de scenariști, producători executivi și realizatori. Printre producătorii executivi se mai numără Eiichiro Oda, Marty Adelstein și Becky Clements. Distribuția anunțată anterior îi include pe Vincent Regan, Ilia Isorelýs Paulino, Morgan Davies, Aidan Scott, Langley Kirkwood, Jeff Ward, Celeste Loots, Alexander Maniatis, McKinley Belcher III, Craig Fairbrass, Steven Ward și Chioma Umeala. Restul distribuției urmează să fie anunțat.


The Witcher: Sezonul 3 Volumul 2 disponibil acum pe Netflix

Netflix lansează Volumul 2 din The Witcher: Sezonul 3.

Episoadele 6-8 din The Witcher: Sezonul 3 Volumul 2 sunt disponibile pe Netflix de astăzi, 27 iulie.

Despre The Witcher: Sezonul 3:

Sub amenințarea monarhilor, magilor și bestiilor de pe Continent, care se întrec să o captureze, Geralt o ascunde pe Ciri, hotărât să-și protejeze familia proaspăt reunită de cei care amenință să o distrugă. Yennefer, căreia îi revine sarcina de a o iniția pe Ciri în tainele magiei, îi duce la fortăreața protejată Aretuza, unde cu toții speră să afle mai multe despre puterile neștiute ale fetei. Spre surprinderea lor, însă, descoperă că au ajuns în mijlocul unui câmp de bătălie dominat de corupție politică, magie neagră și trădare. Dacă nu vor să se piardă unii pe alții pentru totdeauna, trebuie să riposteze și să riște totul.

SHOWRUNNER & PRODUCĂTOR EXECUTIV: Lauren Schmidt Hissrich

REGIZORI: Stephen Surjik, Gandja Monteiro, Loni Peristere, Bola Ogun

SCENARIȘTI: Mike Ostrowski, Javier Grillo-Marxuach, Tania Lotia, Haily Hall, Matthew D’Ambrosio, Clare Higgins, Rae Benjamin și Troy Dangerfield. Rae Benjamin, Matthew D’Ambrosio, Troy Dangerfield, Javier Grillo-Marxuach, Haily Hall, Clare Higgins, Tania Lotia și Mike Ostrowski.

PRODUCĂTORI EXECUTIVI: Steve Gaub, Matt O’Toole, Mike Ostrowski, Javier Grillo-Marxuach, Platige Films (Tomek Baginski și Jarek Sawko), Hivemind Content (Jason Brown și Sean Daniel).

PRODUCĂTORI: Tera Vale Ragan, Veselin Karadjov, Sasha Harris

DISTRIBUȚIE: Henry Cavill (Geralt of Rivia), Anya Chalotra (Yennefer of Vengerberg), Freya Allan (Princess Cirilla of Cintra), Joey Batey (Jaskier), Myanna Buring (Tissaia), Eamon Farren (Cahir), Mimî M Khayisa (Fringilla), Royce Pierreson (Istredd), Anna Shaffer (Triss Merigold), Mecia Simson (Francesca), Tom Canton (Filavandrel), Mahesh Jadu (Vilgefortz), Graham McTavish (Dijkstra), Cassie Clare (Philippa), Hugh Skinner (Radovid), Wilson Mbomio (Dara), Lars Mikkelsen (Stregobor), Terence Maynard (Artorius),  Simon Callow (Codringher), Liz Carr (Fenn), Therica Wilson-Read (Sabrina), Safiyya Ingar (Keira), Rochelle Rose (Margarita), Michalina Olszanska) (Marti), Robbie Amell (Gallatin), Jeremy Crawford (Yarpen), Bart Edwards (Emhyr), Aisha Fabienne Ross (Lydia), Christelle Elwin (Mistle), Meng’er Zhang (Milva)

DATE DE LANSARE: Vol 2: 27 iulie

EPISOADE: 6-8  

LOCAȚII DE FILMARE: Studiourile de film Longcross alături de mai multe zone ale Angliei, Țara Galilor, Croația, Slovenia, Italia, Maroc.

Articole similare

Un festival in plina vara – Locarno 4-14 august 2010 (II)

Mihaela

Concurs: Câștigă 2 cărți ”Share!”, de Lucian Mîndruță, oferite de Editura Herg Benet! – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

Festivalul Internaţional Film O’Clock anunţă membrii Juriului pentru Competiţia Internaţională de Scurtmetraje şi invitaţii speciali pentru cea de-a doua ediţie

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult