Stiri

Noutăți săptămânale Netflix: 6 Underground, The Witcher, Dracula

Ryan Reynolds in noul trailer 6 Underground

https://lh3.googleusercontent.com/7eCwKkx2N_ABV3RHzcDSlcQqHfnp8wz9hIAeRWbdqW4Ccs1QrNcJ0-7RioCZETTpvlWQf93qjzLhRila8uq0GkCEL_xYqCVTgCo5Gmkh9u85Jtz2R0pejL66IwhyKv2Drss4nZ9P

Se lansează pe Netflix vineri, 13 decembrie

www.netflix.com/6Underground 

Synopsis

Care este avantajul în a fi mort pentru toată lumea?

Nu pentru că vrei să fugi de șef, de fost sau chiar pentru a șterge un cazier.

Avantajul este… libertatea.

Libertatea de a lupta împotriva nedreptății și răului care bântuie în lumea noastră fără să te oprească sau să te refuze cineva. 

6 Underground prezintă un nou tip de erou de acțiune. Șase indivizi din toate colțurile lumii, experți în domeniile lor de activitate, au fost aleși nu numai pentru abilitățile lor, dar și pentru dorința unică de a-și șterge trecutul pentru că își doresc să schimbe viitorul. Echipa este creată de un lider enigmatic (Ryan Reynolds), a cărui unică misiune este de a se asigura că, deși nimeni nu își va aminti de el și de coechipierii săi, acțiunile lor vor intra în istorie. 

Regizat de: Michael Bay

Scris de: Paul Wernick & Rhett Reese

Produs de:  David Ellison, Don Granger, Dana Goldberg, Ian Bryce

Co-Produs de: Jonathan Hook, Michael Kase

Producător executiv: Matthew Cohan

Distribuție: Ryan Reynolds, Mélanie Laurent, Corey Hawkins, Adria Arjona, Manuel Garcia-Rulfo, Ben Hardy Lior Raz, Payman Maadi și Dave Franco

#6Underground 

@Netflix

Urmărește noul trailer:


Netflix prezinta personajele din The Witcher

TE INVITĂM SĂ ÎI CUNOȘTI PE GERALT, YENNEFER ȘI CIRI

NETFLIX PREZINTĂ CELE TREI PERSONAJE PRINCIPALE DIN THE WITCHER

GERALT, CIRI, YENNEFER

Fanii THE WITCHER au primit primele imagini cu personajele principale Geralt, Yennefer and Ciri, direct de la actori și producătoarea Lauren Schmidt Hissrich.  

În cele trei clipuri, fiecare axat pe un singur personaj, Henry Cavill, Anya Chalotra și Freya Allan prezintă rolurile pe care le interpretează, înainte de lanseara oficială de pe 20 decembrie 2019.

Despre The Witcher:

Bazat pe best-sellerul fantasy cu același nume, THE WITCHER este o poveste epică despre destin și familie. Povestea a trei destine care se întrepătrund în lumea vastă a Continentului, unde oamenii, elfii, witcherii, gnomii și monștrii se luptă pentru a supraviețui și evolua și acolo unde binele să răul nu sunt ușor de identificat.

Henry Cavill (Mission Impossible – FalloutJustice League), cap de afiș în saga The Witcher, va juca rolul lui Geralt din Rivia, alături de personajele principale, Anya Chalotra (The ABC Murders, Wanderlust) în rolul lui Yennefer și Freya Allan (The War of the Worlds, Into The Badlands) în rolul Ciri. Alte personaje anunțate anterior sunt: Jodhi May (Game of Thrones, Genius) în rolul lui Calanthe, Björn Hlynur Haraldsson (Fortitude) în rolul Eist, Adam Levy (Knightfall, Snatch) îl va interpreta pe Mousesack, MyAnna Buring (Ripper Street, Kill List) care o va juca pe Tissaia, Mimi Ndiweni (Black Earth Rising) în rolul Fringilla, Therica Wilson-Read (Profile) în rolul Sabrina, Emma Appleton (The End of The F**king World) ca Renfri, Eamon Farren (The ABC Murders, Twin Peaks) în rolul lui Cahir, Joey Batey (Knightfall, Strike) va fi Jaskier, Lars Mikkelsen (House of Cards, Sherlock) ca Stregobor, Royce Pierreson (Wanderlust, Judy) o va interpreta pe Istredd, Maciej Musiał (1983) va fi Sir Lazlo, Wilson Radjou-Pujalte (Jamillah & Aladdin, Dickensian) în rolul Dara și Anna Shaffer (Harry Potter) o va interpreta pe Triss.

 Fanii THE WITCHER pot urmări noutăți despre serial pe Instagram, Facebook și Twitter.

Netflix.com/TheWitcher


Netflix lanseaza trailerul final pentru The Witcher

O călătorie pentru a se regăsi devine o căutare a adevărului

Cu o săptămână înainte de premiera The Witcher, Henry Cavill a surprins fanii cu al doilea trailer și cel final, în cadrul unui eveniment în Manila, Filipine, unde a participat alături de producătoarea Lauren Schmidt Hissrich. 

The Witcher are premiera globală pe Netflix pe 20 decembrie, 2019.

… și amintește-ți, orice ai face, nu. îl. atinge. pe. Roach. 

Netflix.com/TheWitcher


Netflix anunta data si teaser trailerul pentru Dracula

Legenda primește sânge proaspăt

Creatorii serialului Sherlock reinterpretează legenda celui mai faimos vampire din lume: magnific, faimos, delicios de mortal, Contele Dracula …

Claes Bang joacă rolul lui Dracula în producția inspirată de romanul clasic al lui Bram Stoker.

Dracula se lansează la nivel global pe Netflix sâmbătă, 4 ianuarie 2020.

Articole similare

Concurs de debut organizat de Editura Polirom, ediția 2017

Jovi Ene

Câteva știri din lumea filmului românesc (1 – 7 mai 2017)

Jovi Ene

Câteva știri din lumea filmului românesc (5 – 11 martie 2018)

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult