Stiri

Noaptea Zburătorilor: Povestea continuă!

Noaptea zburatorilorEchipa “Ultimul Zburător” continuă, aşa cum a promis, şirul de evenimente care pregătesc lansarea primului film în realism magic din România, care va avea loc pe 14 februarie 2014 – Valentine’s Day. Sâmbătă 16 noiembrie, începând cu orele 19:30, în clubul Sankt Petersburg Pub din Centrul Vechi (str. Gabroveni, nr. 55) sunt aşteptaţi toţi cei care mai cred în zburători.

Acesta este al treilea din seria de evenimente inedite organizate de Asociaţia Culturală “Promissum”. După gălăgia din 26 septembrie făcută de cei 110 motociclişti care au traversat Bucureştiul, cu ocazia lansării trailerului oficial, a urmat evenimentul “Comorile Trecutului” de la Biblioteca Academiei Române când a fost prezentat Manifestul Cultural “Promissum”, crezul care sta la baza filmului “Ultimul Zburător”. A sosit momentul unui nou eveniment plin de magie: Noaptea Zburătorilor!

In această seară vor fi înmânate premiile primului concurs “Ultimul Zburător” chiar de către personajul principal al filmului, actorul Gabriel Duţu: bilete la concertul trupei Holograf din 25 noiembrie de la Sala Palatului, vouchere la cel mai complex spa din Bucureşti şi multe altele.

“Spre miezul nopţii, cei care îndrăznesc să creadă alături de noi şi vor veni la petrecere, vor avea ocazia să participe la tombola pentru marele premiu surpriză al serii. Important este ca biletul câştigător să fie completat de un cuplu, pe sistemul: nu poate exista zburător fara ispita lui feminină.” ne-a declarat Ovidiu Georgescu, regizorul şi producătorul filmului.

In aceasta seară, în compania actorilor şi a realizatorilor, se va putea degusta pentru prima oară băutura magică a zburătorilor: Trăscăul, oferit cu sprijinul Khortytsa Vodka. Evenimentul este organizat de Asociaţia Culturală “Promissum” în parteneriat cu Koolhunt.ro, iar intrarea este liberă pentru toţi cei care mai cred în zburători.

Ultimul Zburător” este un film independent, realizat în totalitate din finanţare privată, produs de Asociaţia Culturală “Promissum” şi distribuit în cinematografele din România de InterComFilm Distribution. Toţi cei implicaţi în realizarea acestui film au fost fascinaţi de povestea lui: un mit clasic al culturii române, mitul Zburatorului, spus sub forma unui basm modern. Filmul este o frumoasă poveste de iubire ce transcede timpul şi spaţiul, prezentând o lume fascinantă, de mult uitată de o societate atât de cufundată în întunericul materialismului. Echipa şi actorii au realizat acest proiect pentru că au îndrăznit să creadă!

(Comunicat de presă)

Noaptea zburatorilor

Articole similare

Nemira și Nemi la Bookfest 2019 – noutăți editoriale și scriitori invitați

Jovi Ene

Cele mai noi producții Netflix de la orizont | Martie pe Netflix

Jovi Ene

Romanul unei scriitoare românce pe masa lui Tarantino

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult