Stiri

Lansarea cărții ”69 de motive stupide ca să te apuci de citit”, un proiect Hyperliteratura și Editura Adenium

69-featuredHai să ne-ntâlnim sâmbătă seara, pe 16 mai, în Inspayer (Str. Batiștei nr. 24 A), la un party marca Hyperliteratura.ro, revistă ce lansează primul proiect editorial: 69 de motive stupide ca să te apuci de citit.

Începem de la 19:00, dar te așteptăm oricând, pentru că ”închidem” la ultimul cititor care citește, bea sau dansează.

Intrarea se va face cu cartea, care se va găsi la intrare, la prețul de 25 de lei! Iar primii 100 de cumpărători vor primi cadou încă o carte, la alegere, din cele 100 de titluri oferite de partenerii noștri.

Special Guests: Vlad K. Tăușance și Mario De Mezzo.

Afterparty cu DJ Olah Calin

***

DISCLAIMER: Cartea asta n-o să-ți folosească la absolut nimic!

Adică să ne-nțelegem de la bun început: o carte nu este necesară. Iar aceasta cu atât mai puțin. O carte nu satisface nicio nevoie obligatorie, bazală, nu mulțumește trebuințe imediate, primordiale. Nu-ți promite nimic, nu garantează nimic. E un obiect dispensabil. Te cultivă, te deșteaptă, îți dezvoltă imaginația, dar nu e musai (să vrei) să fii mai deștept. Poți trăi mult și bine fără să știi nimic. Poți să rămâi în continuare prost și Pământul tot o să se învârtă.

Pentru ceilalți însă, am adunat 69 de motive, de idei, recomandări, analogii și analize, discuții și dezbateri, povești, curiozități și călătorii. Un „ghid” util pentru cei pasionați de literatură și cărți, la începutul formării unei biblioteci, și în același timp o carte savuroasă pentru cunoscători, pentru împătimiții cititului, care vor găsi cu siguranță viziuni proaspete asupra cărților, alături de nenumărate titluri și autori noi.

* ”69 de motive stupide ca să te apuci de citit” reprezintă primul proiect editorial Hyperliteratura.ro, una dintre cele mai citite reviste de cultură din țară, și adună o selecție a celor mai interesante și provocatoare materiale publicate în cei trei ani de existență a revistei.

Parteneri:

Rock FM, URBOLOGY.ro, BRAVOnet, British Council, Serial Readers, Filme-carti.ro, Cărțile pe față, Carti cu suflet, Editura Curtea Veche, Editura Nemira, Editura Art, Editura Herald, Grupul Editorial Corint, Herg Benet Publishers, Editura Univers

Eveniment 69

Articole similare

Scriitorii invitați la cea de a II-a ediție a Festivalului Internațional de Literatură de la Timișoara

Jovi Ene

MediaPro: Filmele anului 2011 (I)

Delia Marc

Întrebări şi răspunsuri despre feminitate şi relaţia de cuplu – Eveniment în cadrul campaniei „Te aşteptăm în librărie!”

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult