Stiri

Cartea regală de bucate aduce o Seară regală cu bucate cititorilor Curtea Veche Publishing

Luni, 6 decembrie 2010 Curtea Veche Publishing şi Palatul Ghika au avut deosebita plăcere de a lansa concursul Seară regală cu bucate. Trei dintre cititorii Cărţii regale de bucate a Alteţei Sale Regale Principesa Margareta vor fi răsplătiţi cu câte o invitaţie de două persoane la o cină regală organizată la Palatul Ghika în preajma Crăciunului.

Între 6 și 20 decembrie, fiecare comandă a volumului plasată pe site-ul curteaveche.ro va intra într-o tragere la sorți. Extragerea va avea loc pe 21 decembrie, iar cei trei câștigători vor avea rezervată câte o masă cu două locuri la Palatul Ghika în seara de 23 decembrie.  Reţetele,  pregătite de bucătari prestigioşi, vor fi selectate din Cartea Regală de Bucate.

Volumul, primit foarte bine de publicul Curtea Veche Publishing, este un fel diferit de a cunoaște Familiile Regale ale lumii. „Ideea de a pune împreună reţete culinare, alături de poveşti cu oameni dragi, este plăcută şi amuzantă. Am făcut acest lucru cu pasiune, amintindu-mi o mulţime de detalii despre oameni pe care îi iubesc, îi admir sau cărora le port prietenie şi recunoştinţă.” (Principesa Margareta a României).

Articole similare

Concurs: Câștigă una dintre cele trei cărți ”Epistolar genevez. Student în Occident”, de Codruț Constantinescu! – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

Câteva știri din lumea culturală românească (12 – 18 ianuarie 2015)

Jovi Ene

Lista scriitorilor invitați la ediția din acest an a Festivalului Internațional de Literatură de la Timișoara

Jovi Ene

1 comment

Intrebarea 29 iulie 2014 at 18:41

Foarte bun site-ul vostru!Nota 10 din partea mea!

Reply

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult