Stiri

Întâlnire cu autorul Petru Popescu

Curtea Veche Publishing are deosebita plăcere de a anunţa întoarcerea în ţară a îndrăgitului scriitor Petru Popescu, autor al binecunoscutelor romane „Dulce ca mierea e glonţul patriei”, „Supleantul”, „Fata din Nazaret” şi „Prins”.  De această dată, autorul vine pentru a se întâlni cu cititorii ploieşteni. La evenimentul ce va avea loc  marţi, 22 martie 2011, începând cu ora 12.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Ploieşti, vor lua parte prof. Nicolae Boaru, Director al Bibliotecii Judeţene Ploieşti şi Grigore Arsene, Director General al Editurii Curtea Veche.

Evenimentul este realizat cu prilejul aniversării a 90 de ani de existenţă a Bibliotecii Judeţene „Nicolae Iorga” Ploieşti, în cadrul unui şir de manifestări deosebite ce vin să celebreze implicarea bibliotecii în dezvoltarea culturală a oraşului. Printre acestea se numără şi Festivitatea de deschidere ce a avut loc astăzi începând cu ora 11.00 în Sala Europa a Palatului Administrativ (Casa Albă), în cadrul căreia a luat cuvântul şi scriitorul Petru Popescu.

Editura Curtea Veche a avut onoarea de a publica, în ultimii doi ani, patru volume ale autorului Petru Popescu. „Supleantul” rămâne unul dintre cele mai bine vândute romane publicate de editură în ultima perioadă.

Articole similare

PSIHOatelier: INDRĂGOSTEȘTE-TE PESTE 3 ANI! Iubește cu ochii deschiși | invitat psih. Alexandru Busila

Jovi Ene

Jurnalele lui George Orwell

Jovi Ene

Control N prezinta: DORIAN – spectacol de dans contemporan

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult