Stiri

Lansare si party de „Apocalipsa”: Ani cu alcool si sex, de Cristina Nemerovschi

Romanul “Ani cu alcool si sex de Cristina Nemerovschi (continuarea deja celebrului Sange satanic) se lanseaza si in club. Pe data de 12.12.2012, incepand cu ora 19.30, vom discuta, citi si petrece pana dimineata, in Club Panic!, alaturi de invitatii Felix Nicolau, Mugur Grosu, Lorena Lupu. Concurs, surprize si multe altele!

Va promitem lectura fragmentelor revoltator de indecente si amuzante din “Ani cu alcool şi sex”.

Bonus: promotie Grolsch – 2+1 gratis.

Primele reactii ale cititorilor romanului Ani cu alcool si sex:

De la Sange Satanic n-am mai fost atat de captivata de o carte! (Dark_Flower)

“Abia astept a 4-a carte!” (Andra)

O prima recenzie a romanului poate fi citita aici: http://altfel-de-carti.blogspot.ro/2012/12/recenzie-sange-satanic-si-ani-cu-alcool.html

Pana la lansarea din 12.12.2012, cartea poate fi comandata cu autograf aici: http://www.libraria.hergbenet.ro/carti/ani-cu-alcool-si-sex-cristina-nemerovschi

Despre „Ani cu alcool si sex”:

“Ani cu alcool și sex” continuă nihilismul, mizantropia, ironia, revolta împotriva societății manelizate, reflecțiile originale, scenele necenzurate și detaliate de sex și umorul spumos din “Sânge satanic”. Romanul reia carismaticul și controversatul personaj M., cu pasaje temporale din diferite perioade ale vieții sale, viața celei “mai mișto ființe care a existat vreodată pe lume”. Scena întâmplărilor este când Bucureștiul, cu barurile și cluburile în mare parte dispărute între timp, când Vama Veche, dar nu numai. În jurul lui M. gravitează atât personaje noi, la fel de memorabile, cât și aceiași R., B., A. sau D. Nostalgie, răfuiala cu timpul, dorința de a păstra intacte sentimente și ființe încheagă firul epic al întregii cărți. Dur și extrem, dar și mai întunecat-romantic decât “Sânge satanic”, “Ani cu alcool și sex” este atât un prequel, cât și un sequel, lăsând cititorul avid în așteptarea cărții care va încheia trilogia unui nihilism actual, dezinhibat, inimitabil și adesea autoironic.

Despre Cristina Nemerovschi:

Supranumită de critici “rebela literaturii române de azi”, Cristina Nemerovschi s-a născut la București. A urmat Facultatea de Filosofie și un master de filosofia matematicii, finalizat cu o dizertație centrată pe analiza lucrărilor lui L. Wittgenstein. De asemenea, este licențiată în Comunicare și Relații Publice.

Romanul său de debut, Sânge satanic, a apărut în 2010 la editura Herg Benet, fiind reeditat câteva luni mai târziu. Cartea a reprezentat atât un succes de critică dar mai ales de public, devenind, în numai un an, un adevărat fenomen social, consacrând un nou stil în literatura tânără și inspirând numeroase manifestări artistice: poezie, piese de teatru, visual art, muzică. Sânge satanic a primit referințe elogioase, fiind comparat cu opere-cult ale unor autori precum J. D. Salinger, Henry Miller, Irvine Welsh, Chuck Palahniuk, Bret Easton Ellis sau Anthony Burgess. Romanul a fost distins cu premiul Tiuk! pentru debut, cu titlul Cartea anului 2011, nominalizare la titlul Cartea anului 2010, ales printre finaliștii Premiers Romans En Lecture. Câteva traduceri sunt în pregătire.

Al doilea roman al Cristinei Nemerovschi, Pervertirea, a apărut în 2012 la editura Herg Benet. Cartea a fost supusă controverselor încă din primele luni, câteva lecturi fiind întrerupte, temele romanului fiind considerate “imorale, violente și indecente”. A doua ediție a cărții a fost anunțată pentru sfârșitul anului 2012.

Articole similare

Premieră: Călătorie pe verticală. Ascensiune pe vârful Ama Dablam din Himalaya | cu Teo Vlad și Marius Gane

Jovi Ene

Discurs asupra inutilității: Lansare de carte ”Origini – Povestea ştiinţifică a creației”, de Jim Baggott

Carmen Florea

„Oameni si zei”, castigatorul Marelui Premiu la Cannes 2010, in cinematografele din Romania, din 4 martie

Delia Marc

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult