Editorial

Puteti ajuta fiecare dintre voi!!!

Zilele acestea am primit un mail de la omul deosebit pentru mine, care este Zoltan Andras (Sarmalele Reci).

Va redau mai jos acest apel, in speranta ca fiecare dintre noi vom reusi sa sadim cate “o samanta pentru un nou Pamant”!

Filmul documentar “Seminte pentru un nou Paminteste aproape de finalizare.

Entuziasmul, prietenia, caldura umana au facut posibil acest lucru.

Bugetul filmului pina acum s-a ridicat la suma de 9000 euro, suma care, in mod incredibil, a fost strins in mod exclusiv din contributii ale prietenilor si ale mele.

Cele aproape 40 de ore filmate in Bucuresti, Cluj, Timisoara, Sighisoara, Craiova, Sfîntu Gheorghe, Miercurea Ciuc, T,opa, Pantelimon etc. contin  interviuri, imagini ale unor initiative antroposofice, momente artistice constituie un material viu despre viata, despre alternativa, despre aspiratii si realizari bazate pe o viziune reala despre om si univers.

Pentru a termina filmul – pentru montaj, procesare de sunet – cit si pentru lansarea lui (in sali de cinema, la festivaluri de film, pe canalele TV culturale autohtone si europene), bugetul necesar este in jur de inca 7000 euro.

Eu am investit economii ale mele de peste 2000 euro, zeci si zeci de ore de munca si multa speranta. Si voi continua sa o fac. Nu pentru mine, ci pentru o schimbare pozitiva si sanatoasa in lume.

O contributie cit de mica din partea ta, cit si din partea fiecaruia, poate forma suma necesara finala.

Am aproape 1500 de prieteni pe facebook. Daca macar jumatate din ei contribuie fiecare doar cu 100 lei (sau poate si mai mult), suma de 75.000 lei ar putea asigura finalizarea in foarte bune conditii a filmului acesta, un film documentar de 1 h 30 min.

Adresa mea de email este zoltangaborandras@yahoo.co.uk sau zoltan_gabor_andras@yahoo.co.uk,

In speranta ca ma vei sustine in acest proiect, iti multumesc

Cu prietenie,

Zoltán

Articole similare

Celebutantele, de Amanda Goldberg si Ruthanna Hopper

Delia Marc

Banat (Călătoria) (2015)

Delia Marc

“Cu toţii am fost orbi şi indiferenţi”: Am fost secretara lui Goebbels, de Brunhilde Pomsel și Thore D. Hansen

Delia Marc

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult